Kışa Girerken Enerjinizi Doğal Taşlarla Yükseltin

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kışa Girerken Enerjinizi Doğal Taşlarla Yükseltin

Tarihler: 12 Kasım 2012 Pazartesi ~ 12 Ocak 2013 Cumartesi

Firma: Mon Réve Bijoux

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 12, 2012 ~ Oca 12, 2013

Mon Réve Bijoux, Sonbahar-Kış koleksiyonundaki kolye, bilezik ve küpelerle, bu sezon da aksesuar alışverişlerinin vazgeçilmez durağı olacak. London College of Fashion’ ın ardından eğitimini St. Martin’s School of Art & Design’da tamamlayan Betina Barutçuoğlu’nun tasarladığı ve yarı değerli doğal taşlar kullanarak el işçiliğiyle ürettiği birbirinden şık takılar göz kamaştırıcı! Yeni sezonun moda renkleriyle tasarlanan aksesuarlar, 55 ile 1500 TL arasında değişen fiyat alternatifleriyle Mon Réve Bijoux’nun İstinye Park’taki şık mağazasında sizleri bekliyor.

Mon Réve Bijoux’nun 2012-2013 Sonbahar- Kış koleksiyonunda oniks, akik ve sarı kuvars taşlarından oluşan, oldukça göz alıcı kolyeler, bilezikler ve küpeler bulunuyor. Dikkat çekici tasarımlarının yanı sıra; pozitif etkilere sahip yarı değerli doğal taşlar kullanılması, Mon Réve takılarını farklı kılan en önemli özellik. Doğal taşların yüzyıllardır bilinen pozitif etkileri, eşsiz el yapımı Mon Réve tasarımlarıyla sizi de etkisi altına alacak.

Oniks; kadın-erkek ilişkilerini dengeler, karşı cinsler arasında sağlıklı iletişim sağlar, evliler arasında hoşnutluk oluşturur, otokontrol yeteneğini geliştirir, kişiyi bağımlılıktan kurtarır.

Akik; kariyer taşıdır, enerji verir ve bedeni güçlendirir, hamilelikte anne ve bebek sağlığı için faydalıdır, cesareti artırıcı etkisi vardır,kararlılığı pekiştirir, lenflerin sirkülasyonunu rahatlatır.

Sarı kuvars; kıskançlık duygularını bastırır, karaciğer ve safrakesesi işlevlerine yardımcıdır, toksinlerin atılmasına destek olur, cilde tazelik ve serinlik verir, görme bozukluklarına iyi gelir.

Mon Réve Bijoux, İstinyePark’ta giriş katında. 0212 345 50 44

Koleksiyonun bir bölümü Beymen mağazalarında da satılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT