Kısa Zamanda Sağlıklı Alternatifler

Kısa Zamanda Sağlıklı Alternatifler

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kısa Zamanda Sağlıklı Alternatifler

Tarihler: 08 Temmuz 2019 Pazartesi ~ 08 Eylül 2019 Pazar

Firma: Duru

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 8, 2019 ~ Eyl 8, 2019

Nesillerin iyi beslenmesine yönelik sağlıklı ürünler için çalışan Duru Bulgur, inovatif ürün grubu olan Duru Pratik’te yeni bir lezzetle raflardaki yerini aldı: “Duru Pratik Mısır”

Birbirinden lezzetli ve sağlıklı ürünleriyle Türk halkının büyük bir beğeniyle tercih ettiği Duru Bulgur, inovatif ürün grubunun yeni üyesi “Duru Pratik Mısır” ile tüketicilerin karşısına çıktı. Daha önce Duru Pratik ürün grubunda; haşlanmış börülce, haşlanmış kırmızı fasulye, haşlanmış fasulye ve haşlanmış nohut gibi ürünlerle müşterilerine ulaşan Duru Bulgur, bu kez 400 gr ağırlığındaki haşlanmış mısır ile sofralara renk katacak. Duru Bulgur Mısır’da sofraları tamamlayacak kolaylıklar için en lezzetli yerli mısırlar özenle seçilip haşlandı. Porsiyonluk paketler halinde sunuldu. Duru Pratik Mısır salatadan mezeye, pilavdan çorbaya her tarifinize lezzet ve hız katacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT