Kışın Açık Havada Spor Yapmanın Keyfine Varacaksınız

Kışın Açık Havada Spor Yapmanın Keyfine Varacaksınız

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kışın Açık Havada Spor Yapmanın Keyfine Varacaksınız

Tarihler: 21 Kasım 2017 Salı ~ 21 Ocak 2018 Pazar

Firma: Under Armour

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 21, 2017 ~ Oca 21, 2018

Global performans spor giyim ve aksesuar markası Under Armour’ın Storm teknolojisi ile her türlü yağmurlu havada kuru kalmak mümkün!

İleri teknoloji kullanılarak üretilen ürünleri ve tasarımlarıyla spor tutkunlarının beğenisini kazanan Under Armour’ın Storm teknolojisi su ve rüzgara karşı koruma sistemi sunuyor. Storm teknolojisi ile üretilen ürünler, kış mevsimi boyunca sporseverlerin vazgeçilmezi olacak.

Sırt çantası, silindir çanta, kapüşonlu üst, fermuarlı kazak, koşu ceketi gibi Storm teknolojisi ile üretilen ürünler, kışın açık havada spor yapmayı hem keyifli hem de konforlu kılıyor.

UA Storm Contender Sırt Çantası, aşınmaya dayanıklı sağlam alt paneli, yumuşak astarlı dizüstü bilgisayar gözü ve eşyalarınızı güvende tutmak için suyu iten ön eşya cebi ile pratik bir alternatif oluyor. Erkek Çocuk UA Swacket Kapüşonlu Üst, ultra-hafif yapısına rağmen rüzgara karşı koruma sağlayan bağlantılı yapıya sahiptir. Kumaşı ultra-yumuşak olan süveter-ceket, süveter hissi verse de ceket gibi giyilir. Erkek UA Storm Extreme ColdGear® Mont, vücudu sıkmayan dar kesimiyle fark yaratırken, bol kesim sevenlerin tercihi ise Erkek UA Storm Armour® Fleece Kapüşonlu Üst oluyor.

Erkek UA Storm No Breaks Koşu Ceketi, nefes alabilirlikten ödün vermeden suyu iter. Yanardöner dokuma kumaşı; hafif, uzun ömürlü ve görünürlük için biraz parlaktır. Kadın UA Storm Armour® Fleece Kapüşonlu Üstün, fırçalanmış yumuşak iç katmanı ısıyı hapsederek tüm gün sıcaklık ve konfor sunarken, Nem Aktarma Sistemi ile de teri uzaklaştırarak kuru ve hafif kalmanızı sağlar.

Çocuklar, kadınlar ve erkekler için farklı ürünleri bir arada sunan Under Armour’ın Storm teknolojisi hakkında daha fazla bilgi için http://www.underarmour.com.tr’yi ziyaret edebilir, Instagram @underamourturkey hesabımızı ve Facebook sayfamız Under Armour Turkey’i takip edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT