Kişiselleştirmeye Yenilikçi Bir Yaklaşım

Kişiselleştirmeye Yenilikçi Bir Yaklaşım

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kişiselleştirmeye Yenilikçi Bir Yaklaşım

Tarihler: 21 Ağustos 2019 Çarşamba ~ 21 Ekim 2019 Pazartesi

Firma: Nike, Levi's

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 21, 2019 ~ Eki 21, 2019

Levi’s® ve Nike, çok uzun zamandır kendini ifade etmenin gücünü anlayan iki ikonik marka olarak biliniyor. Jean pantolonunuzu ve sneaker’larınızı markörle süslemek ya da lazer baskı teknolojisi ve dijital kişiselleştirme gibi çok daha farklı yöntemler kullanmak olsun, her iki marka da kişisel stil söz konusu olduğunda özelleştirmenin önemini biliyor. Levi’s® ve Nike bu nedenle kişiselleştirilmiş stilin gücünü kutlayan, teknoloji destekli, ortak markalı bir koleksiyon için işbirliği yapıyor.

İki marka kişiselleştirme deneyiminin yanı sıra NIKE BY LEVI’S® adıyla sadece pembe ve indigo tonlarında Air Force 1 High ve Air Force 1 Low sneaker ayakkabılardan oluşan bir hazır kapsül koleksiyon üretti. İki markanın en ikonik stil ve tasarım unsurlarından bazılarını harmanlayan kapsül koleksiyon, 26 Ağustostan itibaren dünya çapında seçili Levi’s® mağazalarında satışa sunulacak.

Levi’s® Tasarım İnovasyonları Kıdemli Başkan Yardımcısı Jonathan Cheung şöyle konuştu: “2018 yılında Nike ile Jordan için yaptığımız işbirliği, insanların denim malzemeli Jordan ayakkabılarını boyamaları, ağartmaları ve aşındırmaları ile özelleştirmede bir viral hit oldu. Dolayısıyla, Nike ile yeniden bir araya geldiğimizde, ilk aklımıza gelen yine kişiselleştirme oldu. Mükemmel bir yaratıcı proje olan ‘Nike by You’ için bir içerik menüsü oluşturmak amacıyla Nike’nin kreatif ekibi ile çalıştık. Sizin kişiselleştireceğiniz iki ikonik marka.”

Koleksiyonda ikonik Air Force 1 Low ve High versiyonları yer alıyor. 1982’den bu yana favori olmaya devam eden siluetle tasarlanan Air Force 1 High by Levi’s® modeli, üst boyama pembe Levi’s® denim kumaş ile lazer baskı Nike Swoosh ve Levi’s® logolarını içeriyor. Ayrıca, arka topuk çekme britinde ikonik “Nike Air” logosu ile sağ topukta Levi’s® Red Tab bulunuyor. İç tabanlarda Nike Swoosh ve Levi’s® Batwing logoları ile dilde “Nike Air” markalı Levi’s® jakron etiket gibi diğer ortak marka kullanımları, ayakkabıları tamamlıyor. Air Force 1 Low by Levi’s® modelinde aynı ortak marka ögeleri yer alırken tek fark olarak düşük profilli siluette Levi’s® orta yıkama indigo denim kumaş ile lazer baskı Levi’s® logo ve Nike Swoosh logoları kullanılıyor.

Bu iki efsanevi marka; Levi’s® lazer teknolojisi, Levi’s® Tailor Shop ve Nike By You ile yenilikçi özelleştirmenin liderleri olarak bayraklarını zirveye dikmiş bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT