Kız Çocuklarına Özel Sömestr Koleksiyonu

Kız Çocuklarına Özel Sömestr Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kız Çocuklarına Özel Sömestr Koleksiyonu

Tarihler: 15 Ocak 2018 Pazartesi ~ 15 Mart 2018 Perşembe

Firma: LC Waikiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 15, 2018 ~ Mar 15, 2018

LC Waikiki, yarıyıl tatilinde şıklığını yansıtmak isteyen kız çocukları için özel bir koleksiyon hazırladı. Günün her anında tarzını yansıtmak isteyenler için geniş seçeneklerin yer aldığı koleksiyonda, sezonun kilit parçaları öne çıkıyor.

LC Waikiki sömestr döneminde de şıklığın adresi olmaya devam edecek. Kız çocukları sömestr tatilinde LC Waikiki’nin rengarenk alternatifleri ile tarzını yansıtma imkanı bulacak.

Sezonda öne çıkan parlak kumaşlar, floral baskılar ve pullu detaylar kız çocuklarının beğenisine sunuluyor. Dilediğince giyinmek isteyenler için bolca seçenek sunan LC Waikiki yarıyıl koleksiyonunda deri ceketler, pileli eteklerle, fırfırlı bluzlar ise sezonun trendlerini yansıtan denim pantolonlarla tamamlanıyor.

Sportif tarzından vazgeçemeyen kız çocuklarının kombinlerine ise yine sezonun trendleri eşlik ediyor. Parlak kumaşların taşlı detaylarla hareketlendirildiği spor koleksiyonu rahatlık ve şıklığı buluşturuyor.

Sömestr2018

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT