Klasik ile Modern Detayların Buluşması

Klasik ile Modern Detayların Buluşması

Alışveriş Alışveriş Rehberi Klasik ile Modern Detayların Buluşması

Tarihler: 10 Temmuz 2019 Çarşamba ~ 10 Eylül 2019 Salı

Firma: Boss

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 10, 2019 ~ Eyl 10, 2019

Her modeliyle şıklığa yepyeni bir anlam katan Boss, farklı dönemlere ait tasarımların birlikteliğiyle ortaya çıkan modelini zevk sahibi erkeklere sunuyor.

Dünyaca ünlü saat markalarının Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat, tarzını saatiyle tamamlamak isteyen erkekleri Boss’un yeni modeliyle buluşturuyor. Geçmişten izler taşırken günümüzün modern tasarım anlayışını da selamlayan Boss, yeni bir stil arayışındaki erkekler için şık bir alternatif oluşturuyor.

Retro görünümüyle dikkat çeken model, gri tekstil kayışı ve lacivert detaylarıyla dikkat çeken gri kadranının eşsiz uyumuyla fark yaratıyor. Vintage esintilerinin hissedildiği modelin ince detaylarla zenginleşen kasa ve işlevsel kadranıyla tasarımı üst seviyelere taşıyor. Klasik pilot saati tasarımlarından ilham alınarak hazırlanan model, geçmişe özlem duyan modern erkeklerin vazgeçilmezi olmaya aday.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT