Klasik ve Modern Tasarımın Ortaklığı

Klasik ve Modern Tasarımın Ortaklığı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Klasik ve Modern Tasarımın Ortaklığı

Tarihler: 23 Aralık 2019 Pazartesi ~ 23 Şubat 2020 Pazar

Firma: Skagen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 23, 2019 ~ Şub 23, 2020

Klasik seven ancak modern trendlerden de vazgeçmek istemeyen kadınlara hitap eden Skagen, yeni modelleriyle zamana meydan okumak isteyenlerin ilgisini topluyor.

Dünyaca ünlü saat markalarının Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat, klasik saatlere modern bir yorum getiren ünlü saat markası Skagen’in Signatur modeli ve Kariana kolyesiyle yalınlığın ve sofistike tasarımın sınırlarını zorluyor.

Kadınların büyük beğenisini toplayan Signatur koleksiyonundaki modeller klasik ve modern görünümü bir arada sunarak yıllarca kullanılabilecek tasarımıyla zamana meydana okuyor. Metalik gri ile saati tamamlayan Kariana kolyesi ise çarpıcı tasarımıyla göz alıyor. Hasır kayış gibi modern dokunuşların incelikle işlendiği bu saat ve kolye ile kadınlar girdikleri ortamlarda güçlü duruşun simgesi olacak.

Skagen’in farklı tarzlara hitap eden saatlerini ve kolyelerini Saat&Saat mağazalarında ve Saat&Saat web adresinde bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT