Klasiklere Sevimli Dokunuşlar

Klasiklere Sevimli Dokunuşlar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Klasiklere Sevimli Dokunuşlar

Tarihler: 31 Temmuz 2019 Çarşamba ~ 30 Eylül 2019 Pazartesi

Firma: Levis

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 31, 2019 ~ Eyl 30, 2019

Hello Kitty®, yaklaşık yarım yüzyıldır pop kültürde önemli bir yer işgal etmeyi sürdürüyor. Dünyanın en sevilen karakterlerinden biri olmanın yanı sıra ironik, nostaljik ve ödünsüz bir kültürel ikon Hello Kitty®. Levi's® da işte bu nedenle, 45'inci yıldönümü onuruna kadınlar ve genç kızlar için limitli edisyon bir Levi's® x Hello Kitty® koleksiyonu yaratmak için markanın sahibi Sanrio ile güç birliğine gitti. “Hello Kitty® x Levi's® mı? Sanırım şirinlik için başka bir kelimeye ihtiyacımız olacak. ” - Levi's® Tasarım İnovasyonu Kıdemli Başkan Yardımcısı Jonathan Cheung.

Sokak giyimi estetiği dikkate alınarak tasarlanan koleksiyonda inanılmaz popüler Japon karakterinin görselleriyle süslü çeşitli tişörtler, üstler, kapüşonlu sweatshirt’ler ve denim seçenekleri yer alıyor. Temel parçalar arasında tamamı Hello Kitty® desenli Levi's® Baggy Overalls Tulum, Hello Kitty® yamalı oversize Dad Trucker ceket ve Hello Kitty® ile arkadaşlarının klasik Levi’s® Batwing logosunun üzerinde yer aldığı Unbasic Hoodie sayılabiliyor. Özel edisyonlarda Hello Kitty® yazılı kırmızı perçinler ve Hello Kitty® kırmızı deriden ikonik Levi’s® patch’ler kullanılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT