Kobo Glo HD’de İndirim Başladı!

Kobo Glo HD’de İndirim Başladı!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kobo Glo HD’de İndirim Başladı!

Tarihler: 18 Ağustos 2016 Perşembe ~ 21 Ağustos 2016 Pazar

Firma: D&R

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 18, 2016 ~ Ağu 21, 2016

D&R’ın Türkiye’ye getirdiği e-kitap devi Kobo’nun Glo HD modeli, 21 Ağustos’a kadar tüm D&R mağazaları ve dr.com.tr’de indirimle 399 TL’ye satışa sunuluyor

D&R’ın kitapseverlerin diledikleri yerde ve zamanda daha sık kitap okumaları için Türkiye’ye getirdiği Kobo’da indirim başladı. Kobo’nun gece ve gündüz her türlü ışıkta kolay okuma özelliğine sahip Glo HD modeli, tüm D&R mağazaları ve online satış sitesi dr.com.tr’de 21 Ağustos’a kadar 399 TL’ye satılıyor. Kobo Glo HD 6”HD Carta E Ink’in HD 300 ppi dokunmatik ekranı, ayarlanabilir punto, boyut ve satır aralıkları sayesinde kitaba en yakın görüntüyü sunuyor. Anti parlaklık özelliği sayesinde aydınlık, komfor ışığı özelliği sayesinde ise karanlık ortamlarda rahat kitap okumaya olanak sağlıyor.

E-kitap okuma cihazı Kobo Glo HD’yi 21 Ağustos’a kadar D&R’dan 399 TL’ye satın alabilir, e-kitap okuma keyfine başlayabilirsiniz!

Kobo’nun özellikleri
3.000 e-kitap kapasiteli 4GB yerleşik hafızaya sahip Kobo’da 11 yazı tipi ve 48 yazı boyutu arasından seçim yapılabiliyor. Sayfa boşlukları ayarlanabilirken not alma, sayfa işareti koyma, altını çizme ve paragraf işaretleme özellikleri kullanıcılara kolaylık sağlıyor. Okuyucu, aktivite ve tercihleri temelindeki tavsiyelerle yeni e-kitapları kolayca keşfedebiliyor. 2 aya kadar pil ömrü sayesinde tek bir şarjla bir e-kitabın tamamı okunabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT