Koçtaş Bahçe ve Balkonlarınızı Güzelleştiriyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Koçtaş Bahçe ve Balkonlarınızı Güzelleştiriyor

Tarihler: 06 Temmuz 2012 Cuma ~ 06 Eylül 2012 Perşembe

Firma: Koçtaş

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 6, 2012 ~ Eyl 6, 2012

Yazın en sıcak günlerini yaşadığımız şu günlerde evinizin balkon ve bahçe gibi açık mekanları için aradığınız her türlü ürün, uygun fiyat avantajı ve kalite farkıyla Koçtaş mağazalarında sizleri bekliyor. Koçtaş bu yaz da açık alanlarınıza keyif ve huzurlu vakit geçmeniz için ihtiyacınız olan binlerce ürünü bir arada sunuyor. Koçtaş mağazalarında çiçekten aydınlatmaya, bahçe mobilyalarından çim biçme makinesine kadar pek çok ürün kalite farklı ve fiyat avantajıyla tüketiciyle buluşuyor.

Koçtaş dış mekan ürünleri arasında; şık dizaynlı bahçe setlerinden her türlü kamp malzemelerine, binbir çeşit çiçek ve saksı alternatiflerinden, bahçe makina ve el aletlerine, şezlong ve minderlerden, bahçe aksesuarlarına kadar her ihtiyaca yönelik bahçe ürünleri bulunuyor. Bahçe ve balkonların büyüklüğüne göre ister set olarak ister kendi zevkinize göre tek tek ürün kombinleyerek dilediğiniz mobilyaları almanız mümkün. Bu yaz çocukları da unutmayan Koçtaş, çocuklar için kaydırak ve trambolin gibi oyuncaklara da mağazalarında yer veriyor.

Doğa dostu ürünler Koçtaş’ta

Bahçenizde şık ve modern bir görünüm kazandıracak, üstün kalite ve cazip fiyatlarıyla Blooma marka bahçe ürünleri sadece Koçtaş mağazalarında satışa sunuluyor. Koçtaş’ın ‘korunan ve sürdürülebilir ormanlardan’ elde edilen bahçe mobilyaları, aynı zamanda ağaç tüketimini denetleyen uluslararası bir organizasyon olan FSC/TFT sertifikasına da sahip. Koçtaş’ın bahçe mobilyaları uzun süre dayanması ve hava koşullarından etkilenmemesi için ağaçların en kıymetleri arasında yer alan tik ve okaliptus ağacından üretiliyor. Ayrıca Koçtaş’ta; doğallığı ve esnekliği temsil eden Bambu; darbelere karşı dayanıklı, çürüme yapmayan, ferah ve kullanışlı doğal Rattan ağacı gibi tamamı tropikal ağaçlardan üretilen mobilyalar da tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Koçtaş’ta bu tropikal ağaçlardan yapılan bahçe mobilyalarının yanı sıra metal, hasır ve cam ürünler de yer alıyor. Diğer yandan enerji tasarruflu aydınlatma ürünleri de Koçtaş mağazalarında bulunuyor.

Bahçe mobilyalarına ücretsiz nakliye!

Koçtaş mağazalarından yapacağınız 900 TL ve üzeri bahçe mobilyası alışverişlerinizde mağazaların bulunduğu il ve ilçe sınırları içinde 30 km’ye kadar ücretsiz nakliye fırsatından faydalanabilirsiniz. Ayrıca Yapı Kredi ile peşin fiyatına 12 taksit fırsatı ile beraber Advantage, Axess, Bonus, Maximum ve World kartlara da farklı taksit kampanyaları uygulanıyor.

Bakım ipuçlarını telefonunuza indirin

Teknolojik gelişmeleri mağazalarında etkin bir şekilde kullanan Koçtaş, yeni uygulamaya aldığı bir sistemle aylık ürün kataloglarının android telefonlara indirilerek rahatça takip edilmesini de mümkün kılıyor. Buna benzer bir uygulama da QR kodu verilen bir sistemle sayesinde bir videonun cep telefonuna indirilerek izlenebilmesine imkan sağlıyor. Örneğin bahçe mobilyalarınızın bakımı ile ilgili Koçtaş’ın hazırlamış olduğu bir videoyu QR kodunu cep telefonunuza okutarak izleyebiliyorsunuz.

Bahçe Kataloğu dekorasyon fikri veriyor

Koçtaş bir süre önce bahçe ve balkonunu güzelleştirmek ve bu mekanlara kendi tarzını yansıtmak isteyenler için 2012 Bahçe Kataloğu’nu da tüketicinin beğenisine sunmuştu. Kataloğda dönüştürülebilir doğal malzemelerden üretilen bahçe mobilyalarının, enerji tasarruflu aydınlatma çözümlerinin ve farklı tarzlarda yüzlerce ürün alternatifinin birlikte sunularak dekorasyon konusunda tüketiciye yol gösteriliyor.

Koçtaş’taki gelişmelerden haberdar olmak için;

www.koctas.com.tr
twitter.com/Koctas
facebook.com/Koctas
youtube.com/Koctaskurumsal
pinterest.com/Koctas

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT