Koçtaş’ta En Kral İndirimler Başladı!

Koçtaş’ta En Kral İndirimler Başladı!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Koçtaş’ta En Kral İndirimler Başladı!

Tarihler: 11 Ekim 2016 Salı ~ 11 Aralık 2016 Pazar

Firma: Koçtaş

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 11, 2016 ~ Ara 11, 2016

Koçtaş, 27 Ekim'e kadar sürecek indirim kampanyasıyla evlerini güzelleştirmek isteyen herkesi mağazalarına bekliyor. Mobilya, dekorasyon, mutfak, banyo, ısıtma, el aletleri ve bahçe ürünlerinin de içinde olduğu pek çok kategoriye ait yüzlerce üründe geçerli olacak %60'a varan en kral indirimler için size en yakın Koçtaş mağazasına uğramayı unutmayın.

Evini güzelleştirmek isteyen herkesin ilk adresi olan Koçtaş’ın "İndirimin Kralı" kampanyası ile yüzlerce üründe stoklarla sınırlı %60'a varan indirim fırsatları geliyor. Koçtaş aydınlatmadan çalışma masalarına, gardıroptan banyo dolaplarına, duvar kağıdından perdelere, küçük ev aletlerinden saklama kutularına, banyo aksesuarlarından yer döşemelerine kadar yüzlerce üründe geçerli olacak en kral indirimlerle ihtiyaçlarını en avantajlı fiyatlarla karşılamak isteyenlere ayrıcalıklar sunuyor.

Koçtaş, havaların iyiden iyiye serinlemeye başladığı şu günlerde, kış öncesi yaşam alanlarını ısıtmak isteyenlerin de uğrak noktası olacak. İndirimin Kralı kampanyasında Kumtel quartz ısıtıcı 79,99 TL’lik kaçırılmayacak cazip fiyatıyla Koçtaş mağazalarında sizleri bekliyor.

Koçtaş’ın en kral indirimleri ile sürgülü gardırop 799,90 TL yerine 599,90 TL’lik, Mirren masa lambaları 29,99 TL’lik fiyatlarıyla satışa sunuluyor. Koçtaş’ta yer alan çocuk halıları 34,99 TL’den, zebra stor perdeler ise 59,99 TL’den başlayan fiyatlarıyla evinizin her köşesine tarzınızı yansıtacak.

Birbirinden şık yüzlerce ürünlerinde 27 Ekim tarihine kadar geçerli olacak %60'a varan en kral indirimlerden yararlanmak için size en yakın Koçtaş mağazasına uğrayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT