Kompakt, Şık Ve Yüksek Performanslı Akıllı Telefon

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kompakt, Şık Ve Yüksek Performanslı Akıllı Telefon

Tarihler: 29 Ağustos 2014 Cuma ~ 29 Ekim 2014 Çarşamba

Firma: HTC

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 29, 2014 ~ Eki 29, 2014

Yeni HTC Desire 510, yüksek performansı makul bir fiyatla sunarak herkesin hızlı bir akıllı telefon sahibi olmasının yolunu açıyor. HTC Desire 510’da en iyi teknoloji, harika tasarım ile bir araya geliyor; kullanıcılarına keyifli bir telefon kullanma deneyimi sunuyor.

Mobil inovasyon ve tasarımda dünya lideri HTC, son derece yüksek hızı, zarif bir tasarım ile birleştiren, birçok özelliğe sahip 4G akıllı telefonu HTC Desire 510’u tanıttı. Makul fiyatıyla HTC Desire 510, evden uzaktayken hasılat rekorları kıran en son filmleri indirmek veya piyasaya sürülen albümleri dinlemek isteyenler için mükemmel seçenek oluyor. HTC’nin tasarladığı akıllı telefonların tüm niteliklerini içinde barındıran HTC Desire 510, kompakt yapısı ve şıklığının yanı sıra, 4,7 inçlik büyüklüğü ile TV programlarını takip etmek veya internette gezinmek için ideal olan geniş ve canlı renkli ekrana da sahip.

Süper yüksek hız

Hız düşünülerek üretilen HTC Desire 510’in, 4G uyumluluğu ile kullanıcıların yıldırım hızıyla film ve müzik aktarması, oyun ve uygulama indirmesi veya en sevdikleri web sitelerini görüntülemesi sadece saniyeler alıyor. Çoklu görev ve uygulamalar arasında dolaşmak için ultra hızlı işlemci ile birlikte, HTC Desire 510 kaybedecek vakti olmayan meşgul insanlar için mükemmel bir seçenek sunuyor. Hızla yüklediğiniz videoları büyük ekran ayrıcalığıyla izlemenize, dört çekirdekli işlemci gücüyle oyunların tadını çıkarmanıza, fotoğraf, video ve diğer paylaşımlarınızı anında yapabilmemize imkân veriyor.

Her şeyden haberdar olun

HTC BlinkFeed™, kısa haber ve sosyal medya güncellemelere gerçek zamanlı olarak ulaşmak isteyenler için mükemmel bir yardımcı oluyor. HTC BlinkFeed, 1.000’i aşkın global medya ortağının bulunduğu bir listeden güncellemeler ile ana ekranı doldurduğu gibi Facebook ve Twitter yayınlarını da entegre ediyor; önemli her yerden gelen güncel ve doğrudan erişilebilen bildirimleri de bir bakışta görülebilecek şekilde sunuyor. İster en son haberler ile eğlence dünyasının nabzını tutun, ister arkadaşlarınızın sosyal yaşamlarını yakından takip edin, HTC BlinkFeed görmeniz gereken her şeyi size sağlıyor.

<

Kalite ve tarzı makul fiyatla alın

Herkesin yüksek performans sağlayan, harika tasarıma sahip bir telefon hak ettiği düşüncesi ile tasarlanan HTC Desire 510, kalite ve tarzı makul fiyatlı bir paket içinde bir araya getiriyor. Terra White ve Meridian Grey olmak üzere iki harika renkte piyasaya sürülen HTC Desire 510, geniş ekranını vurgulayan cesur renkleri, modern bir ara yüze entegre ediyor. Kullanıcıların gelen çağrılara açma/kapama düğmesi yoluyla cevap vermesini ve kılıfı hiç açmadan bildirimlerine erişmesini mümkün kılan, retro görünümlü bir nokta matriks HTC Dot View™ kılıf da telefona eşlik ediyor. HTC Desire 510, Türkiye’de Ekim 2014’ten itibaren temin edilebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT