Köşelerde Bradford Corner Zamanı

Köşelerde Bradford Corner Zamanı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Köşelerde Bradford Corner Zamanı

Tarihler: 07 Ağustos 2019 Çarşamba ~ 07 Ekim 2019 Pazartesi

Firma: Alfemo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 7, 2019 ~ Eki 7, 2019

Koleksiyonlarındaki her ayrıntıda özgün tasarım çizgisini sürdüren Alfemo’nun şıklık, konfor, zarafet ve fonksiyonelliği bir araya getirdiği Bradford Corner chester tarzını yeniden yorumladı. Bradford Corner ve Bradford Dinlenmeli Corner olarak tüketicilerin beğenisine sunulan köşe takımları yaşam alanlarında her türlü ihtiyaca cevap verecek şekilde tasarlandı.

Evlerinde şık, rahat ve fonksiyonel köşelere yer açmak isteyenler için iki alternatifi ile birçok zarif detaya sahip Bradford Corner ve Bradford Dinlenmeli Corner’ın tek hareketle yatak olabilme özelliği bulunuyor. Ceviz ve beyaz renkleri arasında tercihi size bırakan ahşap ayaklar, yerden yüksekliğiyle de kolay temizlenebilme imkanı sunuyor. Farklı renklerde kırlent seçenekleriyle görsel bir şölen yaratabileceğiniz köşe takımının kapitone çektirme detaylarıysa takımın şıklığına şıklık katıyor. Stilinize göre şekillendireceğiniz yaşam alanlarında şimdi köşenizi oluşturmanızın tam zamanı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT