Koton Baby’den Capcanlı Tasarımlar

Koton Baby’den Capcanlı Tasarımlar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Koton Baby’den Capcanlı Tasarımlar

Tarihler: 02 Mayıs 2017 Salı ~ 02 Temmuz 2017 Pazar

Firma: Koton

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 2, 2017 ~ Tem 2, 2017

Koton Baby 2017 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, bu sezon tropikal renklerin enerjisini yanına alarak capcanlı tasarımlara hayat veriyor. Bebeklerin hareketli dünyasına uyum sağlamak için tasarlanan modeller, annelerin ilk tercihi olmaya aday.

Koton, önceliği bebeklerin sağlığına veren en özel koleksiyonu Koton Baby, yeni sezona birbirinden sevimli modeller ile giriş yaptı. Kızların birer prensese dönüşeceği koleksiyonda, erkek bebekler de denizci tarzları ile dikkat çekiyor.

Bebeklerin hassas tenlerine zarar vermeyen, sağlıklı iplik ve kumaşlardan hazırlanan koleksiyonda, kız bebekler için özellikle detaylar öne çıkarken, danteller, tüller, kurdeleler minik prensesler için ayrı bir stil yaratıyor. Ayrıca kelebekli, çiçekli ve ışıltılı baskılar da tasarımlar içinde göze çarpıyor.

Erkek bebeklerin denizci teması ile hazırlanan modelleri ise koleksiyonda özel bir yer buluyor. Tasarımlarda temaya uygun olarak, özellikle çizgili baskılar ön plana çıkıyor. Lacivert, mavi ve beyaz üçlemesinin bebekleri minik bahriyelilere dönüştürdüğü modeller, eğlenceli hayvan baskıları ve canlı renk paleti ile de sportif bir hava yaratıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT