Koton Beachwear Koleksiyonu Yaz Motifleri ve Sloganlarla Zenginleşiyor

Koton Beachwear Koleksiyonu Yaz Motifleri ve Sloganlarla Zenginleşiyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Koton Beachwear Koleksiyonu Yaz Motifleri ve Sloganlarla Zenginleşiyor

Tarihler: 18 Haziran 2018 Pazartesi ~ 18 Ağustos 2018 Cumartesi

Firma: Koton

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 18, 2018 ~ Ağu 18, 2018

Koton Beachwear Koleksiyonu, yeni tasarımlarla plaj modasına çeşitlilik sunuyor. 2018 İlkbahar-Yaz sezonuna 400’e yakın model sunacak koleksiyona eklenen yaz motifli beachwear tasarımları ve sloganlı mayolar plaj trendlerini belirliyor.

Koton, en yeni ve en moda trendlerle harmanlanan Beachwear Koleksiyonu’nun yeni modellerle zenginleştiriyor. Sezona 400 modelle damga vurmaya hazırlanan koleksiyona yeni eklenen modeller yaz motifleri ve sloganlarla dikkat çekiyor.

Yaz Hashtagleri Mayolarla Belirleniyor

Plaj giyim için kimono modellerinin farklı desen ve işlemelerle yer aldığı koleksiyonda rengarenk mayolardaki sloganlar da ön plana çıkıyor. Zengin model seçenekleriyle farklı vücut tiplerine hitap eden Koton Beachwear Koleksiyonu’ndaki mayo modelleri, yazın hashtaglerini de mayo modellerin üzerindeki sloganlarla belirliyor. .

Beachwear Koleksiyonu’nda Arzu Sabancı for Koton imzası

Arzu Sabancı for Koton Koleksiyonu’nda yer alan beachwear tasa2018 İlkbahar-Yaz tasarımları yazın dikkat çeken plaj stillerini oluşturmaya devam ediyor. Altı mayo, üç bikini modelinin on iki farklı seçenekle sunulduğu, yedi beachwear tasarımının ise sekiz farklı opsiyonla yer aldığı Arzu Sabancı for Koton Koleksiyonu’nun beachwear kapsülü şehir modasına da uyarlanabilecek kumaş ve modellerden oluşuyor. Koleksiyonda yer alan beachwear tasarımları arasında, fırfır ve omuz detaylı mayolar, puantiye desenli pareo ve plajlar için hazırlanan pantolon modelleri ön plana çıkıyor..

Koton Beachwear Koleksiyonu seçili Koton mağazalarında ve online alışverişin adresi koton.com’da 14.99 TL-149.99 TL fiyat aralığıyla satışa sunuluyor..

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT