Koton Beauty’den Farklı Stillere Farklı Parfüm Alternatifleri

Koton Beauty’den Farklı Stillere Farklı Parfüm Alternatifleri

Alışveriş Alışveriş Rehberi Koton Beauty’den Farklı Stillere Farklı Parfüm Alternatifleri

Tarihler: 08 Ocak 2019 Salı ~ 08 Mart 2019 Cuma

Firma: Koton

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 8, 2019 ~ Mar 8, 2019

Koton Beauty, 2018-2019 Sonbahar-Kış sezonunu genç ve dinamik kokularıyla etkisi altına alıyor. Koton Beauty Erkek Koleksiyonu hem sportif hem de şık erkeklerin tercihi olmaya aday gösteriliyor.

Koton Beauty, 2018-2019 Sonbahar-Kış dönemini erkeklere sunduğu üç farklı koku alternatifiyle karşıladı. Erkekleri Light Green, Line Blue ve Sign Red parfümleriyle buluşturan Koton Beauty, farklı zevklere uygun koku alternatifleri sunuyor.

Sportif ve yemyeşil bir koku; Light Green
Başlangıç notalarındaki taze kokuları, orta notalarındaki çiçeklerle harmanlayan Light Green son notasındaki sedir, meşe ve misk ile de maskulen sportifliğin simgesi oluyor. Light Green; üst notalarında ananas, mandalina ve portakal aromalarını bulundururken, orta notalarında menekşe, zambak, gül, alt notalarında ise sandal ağacı, sedir, meşe, amber ve misk ile buluşuyor.

Denizin kokusu; Line Blue
Yaz-kış denizin büyülü kokusundan vazgeçemeyenler için hazırlanan Line Blue üst notalarında; bergamot, greyfurt ve limon, ortalarında deniz notaları, zencefil ve yasemin, en alt notasında ise odun notaları, paçuli, amber ve misk kokularıyla dikkat çekiyor.

Hem şık hem de sportif; Sign Red
Bergamot, greyfurt ve baharat notalarıyla, muskat, gül,paçul ve pembe biber aromalarını bir araya getiren, en alt notasında ise sandal ağacı, amber ve misk notaları taşıyan Sign Red, hem şık hem de sportif bir koku alternatifi sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT