Kuru Ellerin Mucize Çalışanı El Kremi

Kuru Ellerin Mucize Çalışanı El Kremi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kuru Ellerin Mucize Çalışanı El Kremi

Tarihler: 21 Şubat 2018 Çarşamba ~ 21 Nisan 2018 Cumartesi

Firma: L’Occitane

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 21, 2018 ~ Nis 21, 2018

Kurulduğu 1976 yılından bu yana dünya genelinde el kremlerinde tartışmasız bir numaraya oturan L’Occitane El Kremi Shea, içindeki bal, tatlı badem özütü, yasemin ve ylang-ylang esanslarıyla nemsiz kalmış ciltlerin kurtarıcısı olmayı sürdürüyor.

Cilt bariyerini korurken tırnaklara ve tırnak etlerine de bakım yapan, elleri uzun bir ömrün en genç organları olmaya hazırlayan L’Occitane Shea El Kremi dokusal ve duyusal olarak da insana kendini iyi hissettiriyor.

Elleri yağlandırmadan besleyen, sürüşü de hayli keyifli olan bu balsam, cilt üzerinde adeta kayarak ve mucizevî bir şekilde hızlı emilerek anında nemlendirme sağlıyor. Hızlı etkisi cildi yumuşatması ve elastikiyetini gözle görülür biçimde artırması.

Afrika’dan dünyaya yayılan sır

Shea yağı ideal bir güzellik içeriği ve Saharaaltı Afrika'lı kadınlar tarafından cilt ve saçları besleyip korumak için kullanılır. L'OCCITANE Burkina Faso'dan gelen ve onu yetiştiren kadınlarla oluşturulan sürdürülebilir ve adil ticaret çerçevesinde üretilen shea yağını kullanır. Günümüzde Burkina Faso’lu Shea yağı üreticisi 14,000’den fazla kadına ekonomik destek veren ve okuma-yazma öğreten L’OCCITANE, Ecocert Adil Ticaret Sertifikası ile ödüllendirilmiştir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT