Kurumsal Hayatta İnce Belli Hakimiyeti

Kurumsal Hayatta İnce Belli Hakimiyeti

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kurumsal Hayatta İnce Belli Hakimiyeti

Tarihler: 07 Mart 2018 Çarşamba ~ 07 Mayıs 2018 Pazartesi

Firma: SwarTea

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 7, 2018 ~ May 7, 2018

İnternet tabanlı ve cep telefonu üzerinden yönetilebilen akıllı çay demleme otomatı SwarTea, bugüne dek ofislerde içilen çayların istatistiklerini değerlendirdi.Kupa ve karton bardağa kıyasla ince belli bardak tercih ediyor ve yüzde 40’ın üzerinde demli çay içiyoruz. Yüzde 40’ın üzerinde demli içenlerin sayısı da bir hayli fazla. 30.000 kişi arasında yaklaşık 21.000 kişi yani çay içenlerin yüzde 70’i, yüzde 40 ve üzerinde dem oranıyla çay içiyor.

İçilen çay ve kullanılan bardak konusunda anında veri toplayan ve işleyebilen “IoT tabanlı Akıllı Çay Demleme Otomatı” SwarTea’nin yazılım sisteminin kayıtlarına göre ofislerde ince belli bardaktan “demli” çay içenler ağırlıkta. SwarTea’nin raporuna göre 30.000 bardak çayın yüzde 35’i ince belli bardakla içilen çaylardan oluşuyor. Yüzde 30 oranında kağıt bardak, yüzde 20 oranında cam veya porselen kupa, yüzde 15 oranında ise fincan tercih ediliyor.

Ofislerde içilen 30.000 bardak çayın ortalama dem oranı yüzde 40.Yüzde 40’ın üzerinde demli içenlerin sayısı da bir hayli fazla. 30.000 kişi arasında yaklaşık 21.000 kişi yani çay içenlerin yüzde 70’i, yüzde 40 ve üzerinde dem oranıyla çay içiyor. SwarTea’nin Kurucu Ortağı Özcan Yıldız, yılda kişi başı 125 bardakla dünyanın en çok çay tüketen ve çay seven toplumunun bir ferdi olarak, çay tiryakilerinin ofis ve kurumsal hayatta kaliteli ve iyi çaya erişebilmeleri için yola çıkıldığını belirtti. Hedefe ulaştıklarını belirten Yıldız, özellikle ince belli cam bardak ve demleme çay keyfinin çalışanları evlerinde gibi hissettirdiğini ve çalışanlara büyük moral olduğunu ifade etti. Yıldız şöyle devam etti: “Yaptığımız kurum içi gözlemlerde demleme çay lezzetinin ve ince belli keyfinin evde içilen çayı ve onun yarattığı sıcak ve huzurlu ortamı çağrıştırması bakımından çalışanlar tarafından ilgiyle karşılandığını gördük. Özellikle kurumların İK departmanları bir çalışan memnuniyeti unsuru olarak SwarTea IoT’ye büyük ilgi gösteriyor.”

Mobil teknolojiler ve internet aracılığıyla hayatı kolaylaştıran uygulamaları ifade eden “Internet of Things” kategorisinde önemli teknolojik kolaylıklar sunan SwarTea IoT sayesinde, önceden su ve çayın yerleştirilmesi halinde cep telefonuna yüklenen bir uygulamayla uzaktan demleme yapılabiliyor. Örneğin şirketin çayını sabah mesaiden 2 saat önce gelip demlemek zorunda olan bir çalışan demlemeyi evinden başlatabiliyor ya da akşamdan demleme saatini ertesi sabaha ayarlayıp çıkabiliyor.

SwarTea IoT, 6 saatten uzun süreyle lezzetini koruyabilen demleme çayı, sudan, çaydan ve elektrikten yüzde 70 kadar tasarruf ederek, -hem de litrelerce- sunabiliyor. SwarTea IoT kurum içi çay tüketimini takip etme, raporlama ve tüketim malzemelerini kontrol altında tutma imkanı da sunuyor. Günde 100 bardak çay tüketen bir firmaya çay, su ve elektrik konusunda aylık 675TL’lik bir tasarruf sağlayan SwarTea IoT’ye sunduğu tasarruf miktarının altında bir maliyete kiralama yöntemiyle sahip olunabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT