Lacoste Stilinden Ödün Vermeyen Kadınlar İçin Tasarlanan L002’yi Tanıtıyor

Lacoste Stilinden Ödün Vermeyen Kadınlar İçin Tasarlanan L002’yi Tanıtıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Lacoste Stilinden Ödün Vermeyen Kadınlar İçin Tasarlanan L002’yi Tanıtıyor

Tarihler: 29 Haziran 2022 Çarşamba ~ 29 Eylül 2022 Perşembe

Firma: Lacoste

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 29, 2022 ~ Eyl 29, 2022

İkon olmaya hazırlanan, modern kadın için üretilmiş yeni dolgu topuklu spor ayakkabı

Çok yönlü bir hayat süren günümüz genç kadınları; onlar eylemciler, kız kardeşler, arkadaşlar, sanatçılar, idareciler, savaşçılar ve hayalciler. Cinsiyetsiz giyimin özgürlüğünü benimserken, kendilerine özgü bir şey istiyorlar: kültürel tarih ve simgeleri kucaklarken yeniliği hissettiren, yoğun bir yaşam programına uygun bir ayakkabı. L002 geçmiş ve yeni neslin kodlarını kusursuz birleştirerek şehrin macerasına uyum sağlamak için tasarlandı.

L002 modern kadınlar için yapıldı. L002, Lacoste’un kadın kitlesi için özel olarak tasarlanmış özel bir topuklu spor ayakkabı. Lacoste’un zarif ve estetik imzasını, modern ve kadınsı bir dokunuşla yeniden ele alan ayakkabı, tarzını da ortaya koyarak tarih, kültür ve anlamı kucaklayan bir ürün isteyen genç kadın kitleye, Z kuşağına ve ötesine hitap ediyor.

L002’si şehrin götürdüğü her yere gitmeye hazır, şehir maceraları için üretilen bir ayakkabı. Bu şık, topuklu spor ayakkabı, cesur ve optimist mavi tonlarını, klasik ve retro siluetlerle birleştiriyor. Ayakkabı, Lacoste’un tenis mirası, zarif ve sade tasarımcısının simgesel arşivine selam dururken, genç-şehirli nesil ile de bir bağ kurarak kültür simgelerine, nostaljik anlara ve zengin tarihe duyulan tutkuya da hitap ediyor.

Ayakkabı, Lacoste’un zengin tenis tarihini modern, şehirli bir ayakkabıyla birleştiren L001 tenis ayakkabısından da ilham alıyor. L002’yi L001’den farklı hissettiren daha kalın bir tabanla yeniden üretilmiş olması. Ayakkabı ayrıca deri ve süet üst file astarı ile ayrılırken, markanın önemli ayırt edici özelliklerinden olan ikonik timsahını taşıyan TPU topuk ve ayakkabının dili üzerindeki Lacoste yazısı ile kendini gösteriyor. Kitlesinin eşsiz gardırop ve zevkine uymak için de birçok farklı renk mevcut.

Moda mükemmelliğini markanın otantik tarihiyle birleştiren ve kendi değerlerini yansıtan bir marka arayan günümüz modern kadınına hitap ediyor. Özellikle Z kuşağı tüketicileri için stil ve kültürü harmanlayan simgelerle, geçmişten geleceğe kültürler arası bağlantı kendini daha iyi gösteriyor. L002 şehri keşfederken aynı zamanda moda ve sporu birleştiren, modern kadın için yaratıldı.

L002 Sneaker’ları tüm Lacoste Mağazaları ve online mağazamız Lacoste.com.tr adresinde bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT