Laura Ashley’den Bahçeleri Renklendirecek Aksesuarlar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Laura Ashley’den Bahçeleri Renklendirecek Aksesuarlar

Tarihler: 28 Haziran 2012 Perşembe ~ 28 Ağustos 2012 Salı

Firma: Laura Ashley

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 28, 2012 ~ Ağu 28, 2012

Laura Ashley, birbirinden renkli ve farklı bahçe aksesuarlarıyla yazı kucaklıyor…

Modern ve kaliteli ürün çeşitliliği ile hazır giyim, ev tekstil ve mobilya markası Laura Ashley, yazın gelmesiyle birlikte bahçeleri renklendirmeye hazırlanıyor. Laura Ashley, küçük bir dokunuşla bahçelerini baştan yaratmak isteyenlere birbirinden özel ve farklı tasarımlı ürünleriyle hitap ediyor. Laura Ashley’nin İlkbahar Yaz koleksiyonunda, hem bahçe, hem teras, hem de balkonlarda kullanılabilecek aksesuarları yer alıyor.

Bahçelerini küçük detaylarla hareketlendirmek isteyenler, Laura Ashley’de yer alan lale ve gül desenli mumlar ile saksılı yapay çiçeklerden tercih ediyor. Bahçe mobilyalarını renklendirmek isteyenler, rengarenk yastıklardan tercih ederek bahçesinin havasını değiştiriyor. Ayrıca tabak, bardak ve yastıklarla takım masa örtüleri de Laura Ashley mağazalarında yer alıyor.

Laura Ashley mağazaları, İstanbul’da Erenköy ve Teşvikiye, İzmir’de Alsancak ve Ankara’da Kavaklıdere ve Panora’da yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT