LAV’dan Kadınlara: “Birlikte Çok Güzeliz!”

LAV’dan Kadınlara: “Birlikte Çok Güzeliz!”

Alışveriş Alışveriş Rehberi LAV’dan Kadınlara: “Birlikte Çok Güzeliz!”

Tarihler: 07 Mart 2018 Çarşamba ~ 07 Mayıs 2018 Pazartesi

Firma: LAV

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 7, 2018 ~ May 7, 2018

Dünyasını sürekli yenileyen kadınların dünyayı da dönüştüreceği inancıyla kadınların hayatına yenilikçi ürün ve önerileriyle heyecan katan LAV, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü bahar temasıyla kutluyor.

Modern ve yalın tasarımlarıyla kadınları bahar tazeliğine ve yeniliğe davet eden LAV, dokunduğu her şeyi güzelleştiren, yaratıcı çözümleriyle fark yaratan kadınlara ilham vermeye devam ediyor.

Yenilikçi ürünleriyle kadınların her anını güzelleştirmeyi amaçlayan LAV, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınları yenilenmeye ve yeni başlangıçlara davet ediyor. Cama heyecan katan ürünlerinin yanı sıra birbirinden yaratıcı sunum önerilerini de her fırsatta kadınlarla paylaşan LAV, evine ve sofrasına güzellik katmak isteyen, yeniliklere açık, stil sahibi kadınların en yakın arkadaşı olmaya devam ediyor.

Modern ve şık tasarıma sahip Lal, Ada ve Bodega Serisi bardaklarını küçük dokunuşlarla göz alıcı bir sunuma dönüştürmeleri için kadınlara ilham veren LAV, kadınların sadece 8 Mart’ta değil her gün kendilerini özel hissetmelerine yardımcı oluyor.

Farklı kullanım seçenekleriyle fark yaratan LAV Lal, Ada ve Bodega serisi bardakları tüm LAV satış noktalarında ve www.lav.com.tr internet mağazasında yenilik tutkunlarını bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT