LAV’ın Yeni Ürünü Şimdi Sofralarınızda

LAV’ın Yeni Ürünü Şimdi Sofralarınızda

Alışveriş Alışveriş Rehberi LAV’ın Yeni Ürünü Şimdi Sofralarınızda

Tarihler: 24 Mayıs 2023 Çarşamba ~ 24 Ağustos 2023 Perşembe

Firma: LAV

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 24, 2023 ~ Ağu 24, 2023

Hayatın her anına keyif katan LAV, yeni ürünü Helen ile sofralarınıza şık ve modern bir dokunuş yapıyor. Farklı boyları bulunan Helen, limonatadan soğuk kahveye, meşrubatlardan meyve sularına çeşit çeşit içecekle yapacağınız sunumlar için kullanılabiliyor. İç içe saklandığı için mutfakta da yer kaplamıyor.

İncelikli tasarımıyla vazgeçilmeziniz olacak LAV Helen bardağa, LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından satın alınabiliyor.

Güzel ve keyifli anlarınızın eşlikçisi LAV’ın yeni ürünü Helen bardak, sofraların gözdesi oluyor. Estetik ve modern çizgileriyle günümüz tasarım trendlerini yansıtan Helen, uzun ve kısa boy seçenekleriyle içeceklerin yanı sıra farklı sunumlar için kullanılabiliyor.

Limonata, soğuk kahve, meyve suları, soda gibi içecekleri en şık şekilde sunabileceğiniz Helen ile sofralar güzelleşiyor.. İç içe saklanabildiği için mutfak dolaplarında yerden tasarruf sağlayan Helen, mutfağınızda mükemmel bir düzen yaratıyor. Özel formu sayesinde iç içe koyduğunuzda kırılmıyor, sıkışmıyor. Özgün tasarımlardan hoşlananların tercihi olacak Helen bardağa tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr web sitesi üzerinden ulaşabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT