LAV’la Buzdan Hayaller Kurma Zamanı

LAV’la Buzdan Hayaller Kurma Zamanı

Alışveriş Alışveriş Rehberi LAV’la Buzdan Hayaller Kurma Zamanı

Tarihler: 02 Ağustos 2016 Salı ~ 02 Ekim 2016 Pazar

Firma: LAV

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 2, 2016 ~ Eki 2, 2016

Özgün tasarımlarıyla hayatlarımıza dokunan LAV, Buzdan Hayaller Serisi’nde, natürel ve pastel tonlarının oluşturduğu renklerle meşrubat ve su bardaklarını buluşturuyor. Pastel tonların tüm dinginliğini ve yumuşaklığını sofralara taşıyan Buzdan Hayaller Serisi, kullanım keyfi ve sunum zenginliğiyle herkese ilham veriyor.

Gökyüzü renklerinden esinlenilerek tasarlanan LAV Buzdan Hayaller Serisi, yaz sıcaklarında yaratıcı ve özel sofralar hazırlamak isteyenler için sunuluyor. Gökyüzünün sakinleştirici ve ferahlatıcı renkleriyle ikram edilen soğuk içecekler sofralara serinlik katarken; büyüleyici görünümüyle de dikkat çekiyor. Yaza yakışan masalsı sofraların baş tacı olacak LAV Buzdan Hayaller Serisi meşrubat ve su bardakları ile renkli ve hayallerle dolu sohbetler sizi bekliyor.

LAV Buzdan Hayaller Serisi ile ilgili detaylı bilgi için www.lav.com.tr adresini ziyaret edebilir, internet ve seçkin mağazalardan ürünleri satın alabilirsiniz.

LAV Buzdan Hayaller Serisi 3’lü Meşrubat Bardağı; 11.90 TL.
LAV Buzdan Hayaller Serisi 3’lü Bardak; 15.50 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT