Lazzoni Mobilya’dan El İşçiliği Döşemeli Castello Koltuk

Alışveriş Alışveriş Rehberi Lazzoni Mobilya’dan El İşçiliği Döşemeli Castello Koltuk

Tarihler: 25 Haziran 2012 Pazartesi ~ 25 Ağustos 2012 Cumartesi

Firma: Lazzoni

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 25, 2012 ~ Ağu 25, 2012

Lazzoni, Castello Koltuk ile klasik tarzı sade bir yorumla hayata geçiriyor. Joyce Elizabeth imzasını taşıyan Castello Koltuk, kaz tüyü oturumu ve tamamen el işçiliği döşemesi ile genel olarak klasik trendin çizgilerini taşısa da modanın rüzgârına kapılmayıp, tüm zamanlara hitap ediyor.

Tüm dünyada şık ve minimalist yaklaşımlarıyla tanınan, ünlü Amerikalı iç mimar Joyce Elizabeth’in imzasını taşıyan Castello Koltuk, klasik tarzın evrensel zarafetini Lazzoni kalitesi ile sunuyor.

Değişik kumaş seçenekleri sayesinde modern ve klasik tarzlarla uyumlu bir şekilde kullanılabilecek Castello Koltuk için, Lazzoni’nin deri ve kumaş kartelasında yer alan 200’ün üzerinde desen ve doku arasından seçim yapılabiliyor.

Joyce Elizabeth

Amerika Lazzoni mağazasının baş mimarı olan Joyce Elizabeth, tasarımdaki yalın tarzı ile klasik mobilyaları zamansız çizgilere taşımaktadır ve yalınlık ve denge unsurlarını başarıyla uygulamaktadır. Sıralama (juxtaposition) konusunda uzmandır; renkler ve şekiller aracılığıyla oldukça kullanışlı alanlar yaratmaktadır.

Joyce Elizabeth, FIDER(CIDA-Council of InteriorArts) tarafından da tanınan, Amerika’nın en başarılı mimarlık ve tasarım okulları arasında 15. olan Kentucky Üniversitesi’nde İç Mimarlık lisans eğitimini tamamlamıştır. Bakış açısını geliştirmek ve daha kaliteli olmasını sağlamak için birçok ülkeye seyahat etmiştir. Berlin’in başarılı ve ünlü mimarlarından Nalbach+Nalbach ile çalışmıştır. Şu anda New York’ta yaşayan Joyce Elizabeth, küçük mekanlar için işlevsel mimari çözümler oluşturma konusunda uzmandır.

Amerika’nın genç ve başarılı iç mimarlarından Joyce Elizabeth; New York, New Jersey ve Connecticut’da sayısız projeye imza atmıştır.

www.lazzoni.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT