LC Waikiki ile Bu Yaz Adımlar Şık ve Rahat

LC Waikiki ile Bu Yaz Adımlar Şık ve Rahat

Alışveriş Alışveriş Rehberi LC Waikiki ile Bu Yaz Adımlar Şık ve Rahat

Tarihler: 18 Haziran 2018 Pazartesi ~ 18 Ağustos 2018 Cumartesi

Firma: LC Waikiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 18, 2018 ~ Ağu 18, 2018

LC Waikiki, her yaz sezonunun vazgeçilmezleri arasında yer alan sandalet modelleriyle rahat olduğu kadar şık bir yaz mevsimi de vadediyor.

LC Waikiki kalın tabanlardan aldığı ilhamla tasarladığı, günün her anında kullanıma uygun, spor ya da topuklu sandalet modelleri ile yaz sezonu boyunca kullanacağınız alternatifli bir koleksiyon sunuyor.

Yaz mevsiminin soft renklerinin hakim olduğu koleksiyonda metalik renklerin yanı sıra lame alternatifleri de yer alıyor. Topuklu sandaletlerde bilekten bağlı modeller ön plana çıkıyor. Taş, ip ve toka gibi detayların yoğunluk kazandığı sandalet koleksiyonu trend tutkunlarının gözdesi olmaya aday.

LC Waikiki sandaletlerinizi bu yılın modası çiçekli elbiselerle kombinleyebilir, günün her anında stilinizi yansıtırken bu yaza şıklığınızla damga vurabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT