LC Waikiki ile Harry Potter’ın Sihir Dolu Dünyasına Yolculuk

LC Waikiki ile Harry Potter’ın Sihir Dolu Dünyasına Yolculuk

Alışveriş Alışveriş Rehberi LC Waikiki ile Harry Potter’ın Sihir Dolu Dünyasına Yolculuk

Tarihler: 11 Aralık 2021 Cumartesi ~ 11 Şubat 2022 Cuma

Firma: LC Waikiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 11, 2021 ~ Şub 11, 2022

Türkiye'nin global moda perakende markası LC Waikiki, Harry Potter serisindeki ilk filmin 20. yılını hayranlarıyla birlikte kutluyor. Farklı yaş grupları için tasarlanan birbirinden renkli ve yaratıcı parçalar, Harry Potter’ın sihirli dünyasının heyecanını yeniden yaşatıyor!

20 yıl önce Harry Potter ve Felsefe Taşı ile başlayan efsane, Ocak ayında yayınlanacak özel bir programla ekranlara geri dönüyor, Potter hayranları ise heyecanla bu büyük buluşmayı bekliyor.

Harry Potter’ın Türkiye’deki lisanslı üreticisi LC Waikiki, Potter çılgınlığını seriye özel tasarladığı ürünleriyle kutluyor. Harry Potter serisinin unutulmaz karakterlerinden esinlenerek tasarlanan ürünler Hogwarts’ın büyülü dünyasını “muggle” evrenine taşıyor. Bebek, çocuk, kadın ve erkeğe yönelik tekstil ve aksesuarların yer aldığı koleksiyon renkli ve rahat tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Harry Potter efsanesini moda ile birleştiren koleksiyonda, bisiklet yaka sweatshirtler, tişörtler, tunikler ve pijama takımları bulunuyor. Triko bereler, şık atkılar, soket çoraplar, saten bandanalar ve baskılı çocuk spor ayakkabıları ise bu ruhu tamamlayan aksesuarlar arasında yer alıyor.

Harry Potter temalı tüm ürünler, LC Waikiki mağazalarında ve lcwaikiki.com’da hayranlarını bekliyor!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT