LC Waikiki ile Soğuk Havalara Sıcak Dokunuşlar

Alışveriş Alışveriş Rehberi LC Waikiki ile Soğuk Havalara Sıcak Dokunuşlar

Tarihler: 08 Ocak 2013 Salı ~ 08 Mart 2013 Cuma

Firma: LC Waikiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 8, 2013 ~ Mar 8, 2013

Havaların soğukluğu tasarımın ruhunu engellemiyor. LC Waikiki, soğuk günlere sıcaklık katmanın yanı sıra trendleri de belirleyecek koleksiyonu ile kış aylarına göz kırpıyor. Kadifelerden örgülere kadar, özel dokularla hazırlanan koleksiyon, farklı kombinleri ile hem hareketli günlerde hem de parıltılı akşamlarda stilinizi yansıtmanıza fırsat tanıyor.

LC Waikiki bu yılki yeni kış stillerinde; sonsuz bohem, derin floral ve örgünün hâkimiyeti temalarını işliyor. Kış mevsiminin vazgeçilmez aksesuarlarının da yer aldığı koleksiyonda, basit parçalar ile şık bir kıyafetinizi kombinleyebilirken sokak stilinin de içinde yer alabilirsiniz.

Rengârenk kar desenli kazakları, yumuşacık uzun hırkaları ve ekose gömlekleri sayesinde soğuk kış günlerinde de şıklıktan ödün vermeyeceksiniz. Kalın ve pofidik kabanlarıyla soğuklara meydan okuyarak kışın keyfini doyasıya yaşayacaksınız. %50’ye varan indirim fırsatlarından yararlanmak için bu mevsimde LC Waikiki’ye uğramayı unutmayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT