LC Waikiki Kadını Yeni Yılı İhtişamı ile Karşılıyor

LC Waikiki Kadını Yeni Yılı İhtişamı ile Karşılıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi LC Waikiki Kadını Yeni Yılı İhtişamı ile Karşılıyor

Tarihler: 09 Aralık 2019 Pazartesi ~ 09 Şubat 2020 Pazar

Firma: LC Waikiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 9, 2019 ~ Şub 9, 2020

LC Waikiki kadını, zamansız silüetler ve ışıltılı, parlak bir koleksiyonla karşıladığı yeni yılda, siyah ve kırmızının gücü ile ihtişamını sergileyecek.

LC Waikiki yeni yılı zamansız silüetlerin ön plana çıktığı, trendleri yakından takip eden koleksiyonuyla, yeni yılın heyecanına ortak oluyor.

Yeni yıl yaklaşırken ışıltılı ve parlak bir koleksiyonla kendini gösteren LC Waikiki, siyahın gücünü ve kırmızının ihtişamını sergiliyor. Kışın olmazsa olmaz trendlerinden grunge teması ise renkli ekose görüntüleri, midi boy siluetler kullanılarak kırmızı ile kendini gösteriyor.

Her zevke uygun tasarımların yer aldığı koleksiyonda baştan aşağıya parlak, pullu ve simli elbise, etek, tulum, ceketlerle çeşitli kombinler yapabilir ya da kırmızı etek üzerine deri veya omuz detayların kullanıldığı şık bluzlarla yeni yılın ışıltısını üzerinizde taşıyabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT