LC Waikiki’den Çocuk ve Gençlere Özel 23 Nisan Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi LC Waikiki’den Çocuk ve Gençlere Özel 23 Nisan Koleksiyonu

Tarihler: 12 Mart 2013 Salı ~ 23 Nisan 2013 Salı

Firma: LC Waikiki

Paylaş:

3 Yorum:

istanbul.net.tr Mar 12, 2013 ~ Nis 23, 2013

Çocuk ve genç modasına yön veren LC Waikiki, 23 Nisan için özel olarak hazırlanan bahar renklerindeki koleksiyonuyla, “Çocuk Bayramı”nı coşkuyla karşılıyor.

2-9+ yaş aralığındaki kız çocuklarına hitap eden koleksiyonda; özellikle beyaz, pembe, fuşya, turkuvaz ve lacivert tonlarının hakimiyeti dikkat çekiyor. Kız çocuklarının 23 Nisan kutlamalarında severek giyebilecekleri fiyonk detaylar, renkli çiçek baskılar, hayvan figürleri ve sevimli tütü etekli elbiseler de koleksiyonun vazgeçilmezleri arasında.

LC Waikiki, 23 Nisan’da erkek çocuklarını da unutmadı. 3-9 yaş aralığındaki erkek çocuklar için hazırlanan koleksiyon; hem klasik, hem de casual çizgiler taşıyor. Minik adamların bayılacağı kravatlı ve papyonlu gömlekler, gabardin pantolonlar, 23 Nisan temalı tişörtler sayesinde, erkek çocuklar da bu özel günde farkını konuşturacak.

8-16 yaş aralığındaki gençlere hitap eden koleksiyon ise oldukça dinamik! Bu özel koleksiyonda stil sahibi genç erkekleri ekose şortlar, baskılı tişörtler ve farklı tarzlarda denimler bekliyor. LC Waikiki’yi tercih eden genç kızlar ise çizgili, fiyonklu, baskılı tişörtler ve renkli denimlerle göz kamaştıracak.

Her zevke hitap eden 23 Nisan koleksiyonunu görmek için LC Waikiki mağazalarına uğramayı unutmayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

çok güzel cıvıl cıvıl
Su an varmış en az 15 tane lazım lütfen cevap
Bu elbiseden şu an temin edebiliyormuyuz
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT