LC Waikiki’den Sömestr Dönemi Şıklığı

LC Waikiki’den Sömestr Dönemi Şıklığı

Alışveriş Alışveriş Rehberi LC Waikiki’den Sömestr Dönemi Şıklığı

Tarihler: 11 Ocak 2017 Çarşamba ~ 11 Mart 2017 Cumartesi

Firma: LC Waikiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 11, 2017 ~ Mar 11, 2017

LC Waikiki, okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte çocukların gardıroplarını da yeniliyor. Erkek çocukları için hazırlanan koleksiyonda rahatlık, kız çocuk koleksiyonunda şıklık günün her anına yansıyor.

LC Waikiki sömestr döneminde de şıklığın adresi olmaya devam edecek. Çocuklar sömestr tatilinde LC Waikiki’nin rengarenk alternatifleri arasında seçim yapmakta zorlanacak.

Tatilin en tarz kızı
Pul ve payet detayların hakim olduğu koleksiyonda, yıldızlı desenlerin öne çıktığı şıklığın temsilcisi trikolar, pilise etekler ve denim pantolonlar kız çocukların tarzını yansıtmaya yardımcı oluyor. Armaların, süper kahramanların ve çizgilerin kullanıldığı spor giyim koleksiyonu rahat siluetler sunuyor. Örgü detaylarla zenginleştirilen koleksiyonun her parçasında şık dokunuşlar hakim… Siyah, beyaz ve grinin yanı sıra antrasit, parlak sarı ve canlı fuşya tonları kız çocuk koleksiyonunu renklendiriyor.

Küçük beyler hem rahat hem şık
LC Waikiki erkek çocuk koleksiyonu sömestr tatilinde rahatlık vadediyor. Erkek çocukları için hazırlanan koleksiyonda farklı desen ve renklerdeki kazaklar, araba desenli tişörtler, pofidik yelekler ve koyu denim pantolonlar her yaş grubuna hitap ediyor. Denim gömleklerin deri ceketlerle kombinlendiği koleksiyonda desenli tişörtler çizgili gömleklerle birlikte kullanılıyor. Kırmızı, mavi, siyah ve grinin ağırlıklı olduğu koleksiyonda rahatlık ön planda…

,

Sömestr2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT