Le Château du Bois Modül İstanbul’da

Le Château du Bois Modül İstanbul’da

Alışveriş Alışveriş Rehberi Le Château du Bois Modül İstanbul’da

Tarihler: 12 Şubat 2018 Pazartesi ~ 12 Nisan 2018 Perşembe

Firma: Le Château

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 12, 2018 ~ Nis 12, 2018

Modül İstanbul, 42 Maslak’ta en seçkin markaları özel bir mağazacılık konseptiyle tüketicilerle buluşturuyor. Fransanın yüz yıllık lavanta üreticisi Lincelé ailesinin güzellik markası Le Château du Bois, Modül İstanbul’da....

100 yıldan uzun süredir Fransa'nın ünlü Provence şehrinde lavanta üreten bir ailenin kozmetik ürünler markası Le Château du Bois, Modül İstanbul’a lavanta esintilerini taşıyor.

Türkiye’nin gözde tasarım markalarının tek bir çatı altında bir araya gelmesiyle oluşan yeni mağazacılık konsepti Modül İstanbul, 42 Maslak’ın sanat ve tasarımla iç içe dünyasını zenginleştiriyor.

Modül İstanbul’un seçkin markaları arasında yer alan Le Château du Bois, yalnızca Provence’ın saf lavantasının ölçütü olmakla kalmayıp doğal ve organik kozmetik ürünler alanında bir mükemmelliğe imza atıyor. 1890’den beri Provence saf lavantasının üretici ve damıtıcıları olan Lincelé ailesi, lavanta bazlı üstün güzellik ürünlerini tüm dünyaya iletiyorlar.

Bin metrekarenin üzerinde alanda 75 markayı bir araya getiren Modül İstanbul’da ev tekstili, dekorasyon, giyim, çanta, aksesuar ve özgün takılar, çocuk oyuncakları, sanat, ayakkabı gibi çok sayıda farklı ürün segmentinde markalar ve ürünleri yer alıyor. Sunduğu çeşitlilikle birçok ihtiyaca hitap eden ve tüm bunları bir arada bulunduran Modül İstanbul, marka karmasıyla yepyeni bir sinerji yaratıyor.

Dört metrekareden sekiz metrekareye kadar modüller halindeki mağazalardan oluşan Modül İstanbul’da; markalar için satış elemanı ve ortak kasa, hediye paketi noktası, kapalı otopark ve vale hizmeti gibi markaları mağazalaşma sürecinde destekleyen özel imkanlar bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT