Le Pain Quotidien’den Yılbaşı Paketleri

Le Pain Quotidien’den Yılbaşı Paketleri

Alışveriş Alışveriş Rehberi Le Pain Quotidien’den Yılbaşı Paketleri

Tarihler: 15 Kasım 2019 Cuma ~ 31 Aralık 2019 Salı

Firma: Le Pain Quotidien

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 15, 2019 ~ Ara 31, 2019

Yeni yıl yaklaşırken Le Pain Quotidien’in yılbaşı hediye paketleri, hem kurumsal hem de bireysel hediye arayanlar için harika bir alternatif oluyor.

Doğal lezzetlerin sevilen adresi Le Pain Quotidien, yeni yıl yaklaşırken başlayan ne hediye alsam sorusuna en lezzetli cevabı vermeye hazır.

Yeni yıl için özel tasarlanan farklı konsept ve seçeneklerdeki organik ürünlerden oluşan hediye sepetlerinin yanında, dileyenler için mağazada bulunan ürünlerden seçim yapılarak kişiye özel olarak da her bütçeye uygun bir şekilde tasarlanıp kişiselleştirilebiliyor.

Kişişelleştirilebilen hediye sepetleri şirketler için toplu alımlar için iyi bir alternatif olduğu gibi, bireysel hediyeler için de tercih edilebiliyor.

Çok sevilen organik reçeller, çikolatalar, kahveler ve tüm organik ürünlerle birlikte, Le Pain Quotidien’in meşhur spreadleri ile hem kurumsal hem de bireysel olarak hazırlanabilen ‘Le Pain Quotidien Gift Box’larınızı hazırlamak ve yeni yıl coşkusuna katılmak için şubelerimize uğrayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT