Lee 2012 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nda İlhamını Geçmişinden Alıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Lee 2012 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nda İlhamını Geçmişinden Alıyor

Tarihler: 06 Temmuz 2012 Cuma ~ 06 Eylül 2012 Perşembe

Firma: Lee

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 6, 2012 ~ Eyl 6, 2012

Bu sezon Lee jeanleri East Coast yaşamının koşuşturmasından, New York’un giderek büyüyen kalabalığından ve Ivy Leauge okullarının kapalı koridorlarından esinleniyor.

Lee 2012 Sonbahar/Kış Koleksiyonu ile orijinal Amerikan köklerine dönüş yaparak hem havalı, hem modern, hem de giyimi kolay kadın ve erkek koleksiyonuyla karşımıza çıkıyor. Koleksiyondaki denimler, markanın denim uzmanlığını koşulsuz kabul ettiren bir dizi model ve soluk kesen yeni yıkamalarla karşımıza çıkıyor.

Bu sezon Lee koleksiyonu, jeanleri tamamlayacak geniş bir üst grup ürünle de öne çıkıyor. Zengin kazak, tişört ve ceket seçeneği alışveriş tutkunlarına bekledikleri opsiyonları sunuyor. Sonbahar/Kış renk paleti bordo, lacivert, gri ve orman yeşili gibi zengin kolej renklerinden güç alıyor; gömlekler ve detaylar yoluyla kazandırılan parlak renkler ise koleksiyona ferahlık ve oyuncu bir hava katıyor.

Jean’lerden Örgülere, Chino Pantolonlardan Gömleklere...
Lee Erkek Koleksiyonu Yine Çok Geniş…

Daren, Blake, Powell gibi en popüler Lee modellerinin kaplamalı kumaşlarına uygulanmış görsel yıkamaları, yeniliği sağlıyor. Bu koleksiyondaki jeanler az yıkamalı, detaysız ve son derece cool bir bir görünümle sunuluyor.

Bu sezon jeanler kadar chinolar da koleksiyonda geniş yer buluyor. Chinoların koleksiyona kattığı geniş renk yelpazesi, taş, haki, kahverengi ve bronzdan, lacivert ile çilek kırmızısına kadar uzanıyor.

Erkek dış giyiminde yer alan seçenek zenginliği Lee tarafından geçen yüzyılda tasarlanmış olan orijinal kıyafetlerden ilham alıyor. Orijinal Rider Jacket’ den klasik modellere kadar eşsiz bir kumaş ve renk seçeneği sizleri bekliyor. Yüksek kalitedeki klasik modeller, atkı tarzı yakalar ve salaş kazakları saran bisiklet yakalar ile birlikte daha da öne çıkıyor. Saç örgüsü tarzında örgü modelleri, bisküvi tonları ve gri renkler ile koleksiyonda yer buluyor. Klasik Fair Isle dokuma tekniği ile farklı renk ve desenleri birleştiren ürünler koleksiyona eğlenceli bir renk yelpazesi katıyor.

Lee, bu sezon da denim ve kareli gömleklerin üstadı olarak unvanını koruyor. Efsanevi Lee denim western gömleği koleksiyonun kalbinde; mavi, siyah ve gri tonlara boyanmış slim ve normal kesimlerle yer alıyor. Bu modele birçok renkle karşımıza çıkan Western, Saw, Button Down ve Single Pocket modellerini de içine alan geniş bir kareli gömlek yelpazesi eşlik ediyor.

Lee Kadın Koleksiyonu Vücudunuzu Sıkı Sıkı Saran Strech Deluxe Jeanlerden, Bol Paçanın Özgürlüğünü Yaşatan Flare Jeanlere Kadar Geniş Seçenekler Sunuyor…

Konfor ve harekette benzersiz deneyim sunan tepeden tırnağa İtalyan stretch denimlerden oluşan Strech Deluxe, sahip olduğu üstün kalitesi ile Lee kadın koleksiyonunda yine öne çıkıyor. Strech deluxe; mavi, siyah, gri, camel ve bordo gibi geniş renk seçenekleri ile dikkat çekiyor. Her türlü ortama kolaylıkla uyarlanabilen seksi, skinny model Scarlett ise vücudu saran ve onu güzelleştiren kesimler sunuyor.

Biraz daha özenli, “dışarı çıkarken” ya da günlük iş kıyafetlerinde fark yaratmak için ağır örgü kazaklar veya tuniklerle ideal olarak kombinlenebilecek Jegging, deri gibi görünen 2 kaplamalı renkle geliyor.

Sezonun 5 trend rengi ile gelen fitilli pantolonlar koleksiyona neşeli bir hava katıyor. Kış için ideal olan bu pantolonları, cool bir görünüm için, parlak kareliler ve denimle kombinleyebilirsiniz. Daha şık bir görünüm için açık bir tondan, daha rahat bir hava için hafif giyilmiş görünümüne kadar üç yıkama ile sunulan bu jean modeli, paçalarında lüks bir edayla genişliyor.

Kadınlar için tepeden tırnağa Lee görünümü, parlak kareliler, zarif puantiyeler ve denimle bezenmiş klasik western gömleğe kadar uzanıyor.

Lee®, Sahip Olduğunuz Hayat İçin İhtiyacınız Olan Kıyafetler

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT