Lenovo, Altın Çağında

Alışveriş Alışveriş Rehberi Lenovo, Altın Çağında

Tarihler: 26 Şubat 2014 Çarşamba ~ 26 Nisan 2014 Cumartesi

Firma: Lenovo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 26, 2014 ~ Nis 26, 2014

Cam tasarımlı ve 24 saat dayanabilen akıllı telefonlarla birlikte, prizi unutturan Yoga Tablet de altın rengi ile Barselona’da sahnede

Ashton Kutcher’la birlikte tasarladığı Yoga Tablet’in 10 inç ve HD+ versiyonuyla sınırları aşan dünya lideri Lenovo, aralıksız aktif kullanımda 24 saat pil ömrüne sahip akıllı telefonuyla da Barselona’da öne çıkıyor.

Lenovo PC+ pazarında liderliğe emin adımlarla ilerliyor. Geçen yıldan bu yana PC pazarının birincilik koltuğuna oturan marka, İspanya’da düzenlenen dünyanın en büyük teknoloji şovlarından Mobil Dünya Kongresi’nde (Mobile World Congress 2014), en yeni ürünlerini sergiliyor.

Lenovo’nun ilk kez geçen yılın son çeyreğinde raflara çıkan ve TV dünyasının ilham veren yıldızı Ashton Kutcher ile birlikte tasarladığı Yoga Tablet, bu kez de Yoga Tablet 10 HD+ versiyonuyla sahnede... 18 saate varan pil ömrüyle kendi sınıfında rekor kıran tablet, yüksek ekran çözünürlüğü ve hızlı işlemciyle birlikte kendini yeniledi. Orjinal modelde olduğu gibi 3 ayrı kullanım şekline sahip cihaz, 8 megapiksel kamera, Android 4.3 Jelly Bean teknolojisi ve Lenovo’nun DOit uygulamalarıyla yakın zamanda pazara sunulacak.

Akıllı telefon şarjında devrim: Gün biter, Lenovo S860’ın şarjı bitmez
Yoga Tablet ile prizi unutturan Lenovo, akıllı telefonların şarj derdine de çare buldu. Mobil Dünya Kongresi’nde sergilenen Lenovo S serisi Android telefonlardan Lenovo S860, tam 24 saatlik konuşma süresiyle dikkat çekiyor. S850 ve S660’ın da yer aldığı seri, Android 4.2 işletim sistemi ile günümüz mobil kullanıcılarının ihtiyaçlarını karşılayan teknolojilerinin yanı sıra her bütçeye uygun fiyat aralığıyla da dikkat çekiyor.

Bekleme modunda şarj süresi 40 gün, 40 gece!
5.3 inç genişliğinde HD ekrana sahip telefon, 4000mAh bataryası ile tüketicilerin şarj sorununu sona erdiriyor. Bu batarya ile 24 saat konuşma süresi sağlayan telefon, 40 gün, 40 gece bekleme moduna sahip. Quad core işlemcisi ve 2 GB RAM’i ile de dikkat çeken cihaz, 8MP'lik arka kamerası, Android 4.2 Jelly Bean teknolojisi, dual SIM desteği ve 16GB'lık belleği ile Barselona’nın en dikkat çekici ürünlerinden biri olmayı başardı bile.

Lenovo S850: Moda tutkunlarına camdan tasarım
Modayı takip eden kullanıcılar, S850’nin dikkat çekici inceliğinden çok etkileniyor. Pembe ve beyaz renk seçeneğiyle sunulan cihazın tamamen cam tasarımı ise göz alıcı. Quad core işlemci, yüksek kaliteli fotoğraflar çekip paylaşmanızı sağlarken, 13 MP arka ve 5 MP ön kameraya sahip telefonun içerikleri yüksek kalitede izleyebileceğiniz 5 inç ekranıyla pazara sunuluyor.

Lenovo S660: Yüksek Performans
4.7 inç ekran genişliğine sahip Lenovo S660, çarpıcı metal tasarımı, tüm gün kullanım için uzun batarya ömrü ve tüketici dostu fiyatıyla ilgi çekiyor. Mikro SD kartla 32 GB’ye kadar artırılabilen hafızası ile mükemmel bir çok fonksiyonlu cihaz olan S660, tutmayı kolaylaştıran, parmak izi ve çizilmelere karşı dayanıklı, rahat kullanılabilen arka kapağı ile de öne çıkıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT