Lenovo’dan Yılbaşı İçin Hediye Seçeneği: Tab 7 Essential tablet

Lenovo’dan Yılbaşı İçin Hediye Seçeneği: Tab 7 Essential tablet

Alışveriş Alışveriş Rehberi Lenovo’dan Yılbaşı İçin Hediye Seçeneği: Tab 7 Essential tablet

Tarihler: 21 Kasım 2018 Çarşamba ~ 21 Ocak 2019 Pazartesi

Firma: Lenova

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 21, 2018 ~ Oca 21, 2019

Teknoloji devi Lenovo, yeni yılda sevdiklerine şık ve kullanışlı ama aynı zamanda hesaplı da bir teknoloji cihazı hediye etmek isteyenlere harika bir seçenek sunuyor.

Dünyanın ve Türkiye’nin lider teknoloji şirketlerinden Lenovo ile sevdiklerinizi; yeni yılda her ortamda kullanabilecekleri rahatlığa, kolay kullanıma ve şık tasarıma sahip tablet modeli Tab 7 Essential ile sevindirin. Üstelik Tab 7 Essential özellikle çocuklarınız güvenle kullanabileceği bir tablet modeli.

Hem Aile Bireyleri Hem De Çocuklar İçin Uygun ve Güvenli Tablet
Tab 7 Essential, ebeveynlerin kendileri ve çocukları için deneyimleri uyarlamasını sağlayan birden çok kullanıcı hesabı sayesinde aileler için ideal bir cihaz. Özellikle çocukları için hediye bakan ebeveynler, hiçbir güvenlik endişesi taşımadan rahatça Tab 7 Essential ürününü tercih edebilirler. Tab 7 Essential’da her kullanıcı kişisel ayarları, duvar kağıdı ve sosyal medya hesaplarıyla kendi hesabını oluşturabiliyor. Ayrı parolalarla açılan oturumlar, güvenli ve kişisel bir alan sağlıyor. Böylece gizlilik endişesi taşımadan tabletinizi başkalarıyla paylaşabiliyorsunuz.

İnce ve Hafif
Üstelik Tab 7 Essential çok ince ve hafif bir tablet olmasıyla da dikkat çekiyor. Şık tasarımı incelikle ve hafiflikle birleştiren model; 8,8 mm inceliğe ve 254 gram hafifliğe sahip. Lenovo Tab 7 Essential tableti elinizde tuttuğunuzu bile anlamayacaksınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT