Levi's®'tan Bahara Özel Trucker Montlar

Levi's®'tan Bahara Özel Trucker Montlar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Levi's®'tan Bahara Özel Trucker Montlar

Tarihler: 06 Nisan 2016 Çarşamba ~ 06 Haziran 2016 Pazartesi

Firma: Levi's

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 6, 2016 ~ Haz 6, 2016

Her dönem yeni trend ve akımlarla modaya yön veren Levi's®, ilkbahar sezonunun olmazsa olmaları arasında yer alan trucker montlarla kadınların gardrobunun vazgeçilmezi oluyor.

İkonik ve orijinal tasarımlarıyla dünyanın en fazla tercih edilen denim markası olan Levi's®, baharı her yaşa ve her tarza hitap eden, gerçek bir Levi’s® klasiği olan trucker montlarla karşılıyor.

Bu sezon sunduğu modellerle kadınları heyecanlandıran trucker'lar, kişiselleştirme hizmetinden yola çıkarak aşınmış, eskitilmiş, yıpranmış ve yamalı görünümleriyle kadınların favorisi olurken bahara özgü dokuyu da hissettiriyor. Erkeklerden ödünç alınmış gibi duran "Boyfriend Trucker" ise serin yaz gecelerinin kurtarıcısı oluyor.

Moda dünyasının nesiller boyunca varlığını devam ettirecek, olmazsa olmaz parçaları arasında bulunan Levi’s® trucker montlar daha sıcak bir mevsim için mükemmel bir tercih olarak öne çıkıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT