Levi’s® Moda Tutkunlarina İlham Vermeye Devam Ediyor

Levi’s® Moda Tutkunlarina İlham Vermeye Devam Ediyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Levi’s® Moda Tutkunlarina İlham Vermeye Devam Ediyor

Tarihler: 04 Ekim 2016 Salı ~ 04 Aralık 2016 Pazar

Firma: Levis

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 4, 2016 ~ Ara 4, 2016

İkonik marka Levi’s®, Kaliforniya’dan ilham alan “Good Life” temalı koleksiyonuyla moda tutkunlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Hem cool hem fit bir görünüm yakalamak isteyenler bu sezon da Levi’s®’ın çekimine kapılıyor.

Levi’s®, sezonun trendlerini belirleyen modelleriyle, sezonun canlılığını ve enerjisini yansıtıyor. Trendy görünümüyle fark yaratmak isteyenlerin yolu yine Levi’s® mağazalarından geçiyor.

Levis® tasarım ekibi tarafından tekrar elden geçirilen ve daha modern bir görünüm kazanan 505C, kişiselleştirilmiş düz kesim modeliyle kusursuz bir görünüm sunuyor. Sahnelerin “resmi olmayan” jean’i olarak da bilinen 505C, zamansız modeliyle, her vücut tipine uyum sağlıyor. Ramones ve Debbie Harry tarafından giyilen, Rolling Stones’un Sticky Fingers albüm kapağını da süsleyen efsanevi jean; 60’lı yıllardan bu yana müzik, sinema ve sanat dünyasının popüler ikonlarından biri olma özelliğini koruyor.

Cool görünmek isteyen erkeklerin tercihi 511, bu sezon da erkek gardrobunun kült parçalarından oluyor. Dar paçalı, düşük belli slim fit 511; denim gömlekler ve hafif dokunmuş kumaşlar ile kombinlenebiliyor.

Lot 700 serisinden klasik skinny kesimi ile 711 Skinny, Levi’s® kadınına çekici bir görünüm kazandırıyor. Denim gömlekler ve elbiselerle uyumlu bir görünüm yakalayan 711, sezonun gözdeleri arasında yer alıyor.

Her dönem jean tutkunlarının vazgeçilmezi olmayı başaran Levi’s®, zamansız şıklığı yansıtan modelleriyle denim modasına ilham vermeye devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT