Levi’s® Sonbahar/Kış 2021 Ayakkabı & Aksesuar

Levi’s® Sonbahar/Kış 2021 Ayakkabı & Aksesuar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Levi’s® Sonbahar/Kış 2021 Ayakkabı & Aksesuar

Tarihler: 24 Eylül 2021 Cuma ~ 24 Kasım 2021 Çarşamba

Firma: Levi’s

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 24, 2021 ~ Kas 24, 2021

Levi's® aksesuarlar ve ayakkabıların Sonbahar/Kış 2021 için tek hedefi bireyselliği kullanışlılık ve sürdürülebilirlikle bir araya getirmek. İster yeni Levi's® Femme çantalarının feminenliğiyle sokak stilinin harmanı, ister genişleyen yeni Levi's® L-Bags serisinin aerodinamik, akıl almaz havası, ister Levi's® Footwear'ın yenilikçi sürdürülebilirliği olsun, hem evde hem dışarıda işlevsellik stille buluşuyor.

KADIN ÇANTALARI + OKULA DÖNÜŞ SIRT ÇANTALARI
Aksesuar koleksiyonunun en güzel haberi feminen dokunuşları havalı bir stille buluşturan kadın çantalarından oluşan yeni Femme Bag serisi! Çantalar ince dantelli, narin çiçekli ve büzme ipli öğeler gibi detaylarla taçlandırılıyor. Üstelik tamamı yumuşak toprak tonlarına sahip. Feminen dokunuşlarla ve sokak stiliyle harmanlanmış işlevsellikle öne çıkan çantaların tümü hem stil sahibi, hem de modern.

Sonbahar'21 Levi's® çanta serisinde bu sezon katalog, L-Bag serisinin yeni okula dönüş sırt çantaları ve Levi's® askılı çantalarıyla genişliyor. Bu eklemeler, popüler L-Pack ve Sling Bag’lerin tüm ayırt edici özelliklerini (kolay işlevsellik, şık modern tasarım) içeriyor. Geniş bir renk yelpazesi ve logo uygulamalarının yanı sıra, yepyeni bir siluet karışımı ile geliyorlar. Okul, iş veya evden çalışmak için fark etmez, L-Bag serisi her an için en uygun çantayı sunuyor.

HAVALI ŞAPKALAR
Bu sezonun Levi's® şapkalarının odak noktası ise rahatlık. Bucket şapkalar, Levi's® kapitone bucket şapka ile aileye yeni bir katkıda bulunuyor. Aynı genç, sokak giyiminden etkilenen görünüm, soğuk kış günlerinde ekstra yalıtım sağlamak için kapitone edildi. Ancak gerçek rahatlık için yeni Levi's® Cozy Beanie veya Cozy Bucket Hat'ten başkasını aramayın. Her ikisinin de, sıcak tutan klasik kalın örgülü bir yapısı var. Kışlık örgü desenleriyle birlikte, haftanın her bir gününe yetecek kadar farklı renklerde tasarlandı.

AYAKKABILAR
Sonbahar '21 Levi's® ayakkabı serisinin temelini sürdürülebilirlik oluşturuyor. Geri dönüştürülmüş bağcıklar ve sürdürülebilir şekilde hazırlanmış iç tabanlar, üretim sonrası atıklardan yapılan nefes alabilen, hafif bir malzeme olan OrthoLite® Recycle ve geri dönüştürülmüş atıkların yüksek kaliteli ipliğe dönüştürülmesiyle elde edilen dayanıklı CORDURA® ECO kumaşı gibi yenilikçi malzemeler ile birlikte koleksiyonun ana öğeleri arasında yer alıyor. Levi's® ayrıca sorumlu deri üretimini desteklemek için tabakhanelerin su ve enerji tüketimini onaylayan bir kuruluş olan Leather Working Group ile yeniden ortaklık kuruyor.

Yeni sezonda, şıklığı odak noktasına alan ve özgürce kombinleyebileceğiniz yeni Feminine Bot karşımıza çıkıyor. Yeni bir deri postal olan Bria Boot, 501® jean ve favori grup tişörtünüzle mükemmel uyumu yakalayabilir, Levi's® çiçekli elbisenize de havalı bir dokunuş sağlayabilirsiniz. Nihai sofistike şehir botunu arayanlar için ise yeni ultra feminen Delilah Ankle Bot oldukça cazip bir seçenek.

Peki koleksiyonunuza ekleyeceğiniz kusursuz bir günlük ayakkabı olmadan yeni bir sezon düşünülebilir mi? Karşınızda Sonbahar '21 için yeni Square günlük spor ayakkabı ailesi. Bu klasik, sade silüetler, Eco deri, süet, geri dönüştürülmüş polyester ve fitilli kadife gibi malzemelerle birlikte çeşitli renk seçenekleriyle tasarlandılar.

Son olarak Levi’s®, düşen hava sıcaklığı kar ve yağmurun habercisiyken, bu sezon kışa dayanıklı yeni bir bot serisini de tanıtıyor. Uzun ömürlü kullanımdan ve işlevsellikten ilham alan Torsten Kapitone Bot ve Solvi Kapitone Bot gibi sağlam, çetin hava koşullarına dayanıklı tasarımlar bulunuyor. Kar botu olmayan ama ayakları yine sıcacık tutacak La Paz ve La Paz Hi Botlar da koleksiyonunun gözde parçaları arasında yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT