Lezita Pratik Şef’ten Ramazan Sofralarına Layık Leziz Köfte ve Dönerler

Alışveriş Alışveriş Rehberi Lezita Pratik Şef’ten Ramazan Sofralarına Layık Leziz Köfte ve Dönerler

Tarihler: 17 Temmuz 2012 Salı ~ 17 Eylül 2012 Pazartesi

Firma: Lezita

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 17, 2012 ~ Eyl 17, 2012

Hayatın Lezzeti Lezita, sadece dört dakikada hazırlanan sağlıklı ve güvenilir Pratik Şef Grubu’ndaki köfte ve döner serisi ile Ramazan’ın da lezzeti oluyor. Lezita’nın tıpkı, evde annelerin yaptığı lezzet ve kıvamda yaptığı köfte serisinde yer alan Lezita Adana, Parmak, Kasap, Misket ve Kadınbudu köfteler tam da iftar sofralarına layık lezzetler sunuyor. Lezita Döner ve Lezita Piliç Döneri de, Türk damak tadına uygun şekilde hazırlayarak, sofralara getiriyor.

Sadece dört dakika gibi kısa bir sürede servis edilebilen Lezita Pratik Şef Köfte ve Döner Grubu, Ramazan boyunca iftar sofralarını sağlıklı ve lezzetli ürünlerle donatmak isteyenlerin yardımına koşuyor. İster ailecek ister misafirlerle birlikte açılan oruçlar, Lezita’nın evde annelerin yaptığı kıvam ve lezzette hazırladığı köfteler ve damakların alışık olduğu eşsiz döner tadı ile bir başka oluyor.

Lezzetli olduğu kadar doğal, taze ve sağlıklı Lezita köfteler
Lezita Pratik Şef Köfte Grubu’nda, Lezita Adana, Parmak, Kasap, Misket ve Kadınbudu olmak üzere beş çeşit farklı lezzet sunuyor. Seride, köfteyi oluşturan tüm malzemeler en taze halleri ile kullanılıyor. Köfteler kısa bir ön kızartma işleminden geçirilerek lezzetlendiriliyor ve buharlı fırınlarda tam pişirme işlemi uygulanıyor. Kızartma işlemi doymamış yağ oranı yüksek olan sıvı bitkisel kızartma yağı ile yapılıyor. Tam pişmiş olarak sunulan bu ürünlerin kızartılmasında kesinlikle katı yağ kullanılmıyor. Lezita köfteleri, bu sayede, hayatın lezzetini Ramazan sofralarına, doğallık, tazelik ve sağlıkla birlikte getiriyor.

Aroması ve lezzeti ile gerçek “Türk Döneri” Lezita ile iftar sofranızda
Lezita Döner’de, gerçek dönerin enfes tadına sahip olmak amacıyla kuzu eti ve yağı kullanılıyor, en modern yöntemlerle el değmeden hazırlanan dönerler gerçek döner ocakları karşısında pişiriliyor. Aroma kazanması için yavaş yavaş pişirilen dönerler hızlı bir şekilde soğutma tünelinde soğutuluyor ve homojen bir şekilde kesilerek en sağlıklı şekilde sofralara sunuluyor.

Ramazan’da hem hafif hem sağlıklı lezzet arayanlara Lezita Piliç Döner
Yüzde 100 piliç etinden üretimi yapılan Lezita Piliç Döner, piliç fileto ve but etinden hazırlanıyor. Piliç dönerin nefis tadına sahip olması için süt, yoğurt, baharat, soğan ve salça ile terbiye edilerek bir gece dinlendiriliyor. Uzman eller tarafından itina ile sarılıyor ve geleneksel tada ulaşması için aynı Lezita Dönerde olduğu gibi geleneksel döner ocakları karşısında pişiriliyor. Sağlıklı bir şekilde sofralara sunulması için de hızla soğutularak, el değmeden paketleniyor.

Ramazan 2012

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT