LG, 2019 Premium TV’lerini Duyurdu

LG, 2019 Premium TV’lerini Duyurdu

Alışveriş Alışveriş Rehberi LG, 2019 Premium TV’lerini Duyurdu

Tarihler: 13 Mart 2019 Çarşamba ~ 13 Mayıs 2019 Pazartesi

Firma: LG

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 13, 2019 ~ May 13, 2019

Derin öğrenme algoritmasıyla güçlendirilmiş OLED TV’ler, LG’nin premium TV segmentindeki liderliğini pekiştiriyor.

LG Electronics (LG), aralarında OLED ve NanoCell TV modellerinin olduğu 2019 premium TV segmentini Seul’de gerçekleştirilen tanıtım etkinliğinde duyurdu. Bu yıl premium TV segmentinin yüzde 20’sini OLED TV modellerinden oluşturan LG, 2019 yılı için OLED TV satış hedefini 3,6 milyon adet, 2020 yılı için 7 milyon adet, 2021 yılı için ise 10 milyon adet olarak belirledi. İlk olarak Güney Kore ve ABD’de satışa sunulacak LG 2019 TV modelleri Mayıs ayı itibariyle de Türkiye’de satışta olacak.

LG’nin yeni model OLED ve NanoCell TV’leri, ikinci nesil Alpha 9 akıllı işlemci ve derin öğrenme algoritması ile güçlendirilmiş yapay zeka destekli görüntü ve ses kalitesine sahip olacak. Apple AirPlay 2 ve Apple HomeKit uygulamalarını da destekleyecek yeni LG TV’ler ile kullanıcılar iTunes ve diğer video uygulamalarından veya doğrudan Apple cihazlarından videoları TV’lerinde kolayca oynatabilecekler. Bu yıl içerisinde gelmesi beklenen Google Assistant ve Amazon Alexa desteği ile LG TV’ler, ek donanıma ihtiyaç duymadan lider AI platformlarını destekleyen türünün ilk örneği olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT