LG WING, 'Kullanışlı' Tanımını Yeniden Şekillendiriyor

LG WING, 'Kullanışlı' Tanımını Yeniden Şekillendiriyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi LG WING, 'Kullanışlı' Tanımını Yeniden Şekillendiriyor

Tarihler: 16 Eylül 2020 Çarşamba ~ 16 Kasım 2020 Pazartesi

Firma: LG

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 16, 2020 ~ Kas 16, 2020
LG Electronics (LG), ilk Explorer Project cihazı LG WING'i Seul genel merkezinden dünya çapında canlı olarak yayınlanan bir online lansmanla (https://lgwing.me/DiscovertheUnexplored) tanıttı. Explorer Projesi’nin mobil endüstriyi genişletme misyonu çerçevesinde, henüz keşfedilmemiş kullanılabilirlik kavramlarını keşfetme amacını somutlaştıran LG WING, tüketicilere yeni ve farklı mobil deneyimler sunan benzersiz bir forma sahip.

Gizli İkinci Ekran Yeni Seviye Kullanıcı Deneyimi Sunuyor
LG WING, piyasadaki diğer akıllı telefonlardan tamamen farklı. Kullanıcılar, genişletilmiş ve gerçekten farklılaştırılmış bir kullanıcı deneyiminin keyfini çıkarmak için her zaman Temel Mod ile Döndürme Modu arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yapabiliyor. Döndürme Modunda, telefonun tüm ön tarafı saat yönünde 90 derece dönerek Ana Ekranı yatay moda yönlendiriyor. Böylelikle, yeni kullanım şekli ve keşfedilecek yeni olasılıkların kilidini açan 3,9 inçlik bir İkinci Ekran ortaya çıkıyor. Bu modda, tek bir uygulama her iki ekrana da genişletilebiliyor veya her ekranda bir tane olmak üzere iki uygulama aynı anda görüntülenebiliyor.

Döndürme Modunda, video paylaşım ve akış platformları içerikleri Ana Ekranda kesintisiz oynatılırken kullanıcılar İkinci Ekran ile etkileşime girebiliyor. LG WING’in benzersiz form faktöründen yararlanmak için LG, endüstri lideri platform ortaklarıyla işbirliği yaptı. Önceden yüklenmiş NAVER Whale tarayıcısında YouTube veya Tubi görüntüleri Ana Ekranda oynatılırken, İkinci Ekranda yorumlar veya arama çubuğunu görüntülenebiliyor. LG’nin Rave ve Ficto gibi diğer yayın platformlarıyla ortaklığı, LG WING sahiplerinin video izleme keyfi yaşarken aynı anda İkinci Ekran aracılığıyla diğer izleyicilerle etkileşim kurabileceği anlamına geliyor.

LG WING’in iki ekranı ve devrim niteliğindeki formu, belirli uygulamalar ve özelliklerle etkileşim kurmanın yeni yollarını kolaylaştırarak çoklu görev yapmayı çok daha kolay hale getiriyor. Kullanıcılar, en sevdikleri filmleri tüm geniş ekran ihtişamıyla izlerken, sevdikleri oyuncular hakkında bilgi arayabiliyor veya arkadaşlarıyla sohbet ederek filmi yorumlayabiliyorlar. Ekstra rahatlık için Çoklu Uygulama özelliği, kullanıcıların genellikle birlikte kullandıkları uygulama çiftleri için kısa yollar oluşturmalarına olanak tanıyor. Döndürme Modu ayrıca sürüş sırasında da fayda sağlıyor. Kullanıcılar, Ana Ekrandaki harita talimatlarını takip ederken İkinci Ekranı aramalar için ayırabiliyor. LG WING'in yönünü değiştirmek, çoklu görev ve içeriğin keyfini çıkarmak için her türlü yeni olasılık yaratıyor.

Dikkatler Dağılmadan Sürükleyici Bir İzleme Deneyimi
Daha fazla tüketici akıllı telefonlarında içerik izlediği için LG, mobil görüntüleme deneyimini iyileştirmek amacıyla WING'de çeşitli özellikler sunuyor. LG WING’de, olağanüstü bir görüntüleme ve oyun deneyimi sunmak için 20,5: 9 en boy oranına sahip kusursuz 6,8 inç P-OLED FullVision Ana Ekran bulunuyor. İkinci Ekran yalnızca cihazın görüntülenebilir alanını genişletmekle kalmıyor, aynı zamanda Ana Ekran yatay moddayken bir tutuş işlevi görüyor. Grip Lock etkinleştirildiğinde, İkinci Ekran saat ve tarih gibi yararlı bilgileri görüntülüyor ve yanlışlıkla dokunmaları yok sayıyor.

LG WING’in İkinci Ekranı benzersiz formuyla, optimize edilmiş video platformu uygulamalarında, Medya Denetleyicisi olarak görev yapıyor. Etkinleştirildiğinde, İkinci Ekranın sağ üst köşesinde kayan bir simge belirerek kullanıcılara videoyu duraklatmadan veya başka bir pencereye geçmeden video ve ses ayarlarını değiştirme olanağı sağlıyor. LG, izleyicinin içine girmesine engel olabilecek olası görsel dikkat dağıtıcı unsurları ortadan kaldırmak ve cihazın ekran alanını korumak için gerektiğinde cihazın gövdesinden çıkan 32 MP Açılır Kamera sunuyor.

Mükemmel Video Kaydı Olan Bir Telefonda Dünyanın İlk Gimbal Özelliği
Genellikle akıllı telefon kullanarak günlük hayatlarını kaydeden ve paylaşan kullanıcılar için LG, çığır açan cep telefonunu yeni forma özel gelişmiş kamera özellikleri ve teknolojilerle donattı. LG WING, üç arka kameraya sahip: - 64 MP Ultra Yüksek Çözünürlüklü OIS, 12 MP Ultra Geniş Büyük Piksel ve 13 MP. 32 MP açılır kamera ve telefonun arka kameralarından birini aynı anda kullanarak Döndürme Modunda “Çift Kayıt” etkinleştiriliyor. Sonuçlar, tek bir dosyada veya en boy oranı 1:1 veya 16:9 olarak ayarlanmış iki ayrı dosyada birlikte kaydedilebiliyor. Dahası, İkinci Ekran, video veya fotoğraf Ana Ekranda görüntülenirken özel bir düzenleme paleti olarak kullanılabiliyor. LG WING ayrıca, Timelapse Kontrolü, Ses Bokeh ve ASMR Kaydı gibi gelişmiş görüntüleme çözümleri koleksiyonu olan LG Creator’s Kit ile birlikte geliyor.

Bir akıllı telefonda dünyada ilk olan Gimbal Hareket Kamerası, LG WING'in İkinci Ekranını kullanışlı bir kavrama alanı haline gelerek, geleneksel çubukla gerçekleştirilmesi zor olan tek elle yatay modda daha net çekimler ve pürüzsüz video görüntüler için gereken netliği sağlıyor. LG WING, kamera açısını kontrol etmek için bir kumanda kolu, sarsıntıları ve bulanıklığı azaltmak için bir kilit, hareket halindeyken daha yumuşak videolar için takip modu, ritmik ve dinamik hareketleri yakalamak için birinci şahıs izleme modu, minimum yukarı ve aşağı sallamayla yatay hareket için kaydırma takibi gibi tipik olarak yalnızca gerçek bir gimbal üzerinde bulunan işlevler sunuyor.

Daha Hafif Daha Dayanıklı
LG WING, iki ekranla bile nispeten hafif yapısıyla tutmayı ve taşımayı kolaylaştırıyor. İnce ancak sağlam kompozit malzemeler ve özel bir delme tekniği kullanan LG mühendisleri, ağırlığı sadece 260 gramda tutmayı başardılar. Bu da LG WING'in günümüzün büyük ekranlı akıllı telefonlarının çoğundan daha ağır olmamasını sağlıyor. Cihazın ergonomik tasarımı, ister Döner Modda ister Temel Modda rahat ve stressiz bir tutuş sağlıyor.

LG WING mühendisleri, dayanıklılığını ve güvenilirliğini artırmak için özellikler kullanmak üzere ek hareketli parçaları dikkate aldı. Örneğin, LG Wing selfie çekerken ivme ölçüyor, telefonun düşüp düşmediğini algılıyor ve herhangi bir hasarı önlemek için açılır kamera merceğini anında geri çekiyor. Kalite mühendisliğinin bir başka örneği olarak, Ana Ekran döndürüldüğünde mekanizma üzerindeki baskıyı azaltan Hidrolik Damperli menteşe modülü gösteriliyor. Daha düzgün döndürmeyi kolaylaştırmak ve İkinci Ekranda çizilmeleri önlemek için Ana Ekranın arkasına termoplastik polioksimetilen uygulanıyor. LG WING'deki menteşe mekanizmasının 200.000 döndürmeden sonra bile mükemmel şekilde çalışmaya devam ettiği kanıtlandı.

Mühendisler, müşterilerin 5G hizmetlerine yönelik beklentilerini karşılamak için LG WING'i Snapdragon X52 5G Modem-RF Sistemi ile Qualcomm® Snapdragon ™ 765G 5G Mobil Platform ile donattı. Qualcomm’un bir uygulama işlemcisi ve 5G Modem-RF sistemini entegre eden ilk mobil platformu olan bu yonga seti, sınıfının en iyisi AI performansı, ışık hızında 5G bağlantısı ve akıllı çoklu kamera yeteneklerini sağlarken aynı zamanda pil ömrünü de koruyor. LG WING, Qualcomm’un Snapdragon Elite Gaming™ özellikleri sayesinde, anında yanıt süreleri, sinema kalitesinde grafikler ve inanılmaz ses ile gerçekten benzersiz bir eğlence deneyimi sunuyor.

Qualcomm Technologies, Inc. Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Mobil Telefonlar Genel Müdürü Jim Tran,”LG’nin yeni Explorer Projesi’nin vizyonunu mükemmel bir şekilde özetleyen Snapdragon 765G 5G Mobil Platform tarafından desteklenen gerçek anlamda yenilikçi bir cihaz olan LG WING’i duyuran tüm LG ekibini tebrik ediyoruz. Qualcomm Technologies, tüketicilere yeni ve farklı deneyimler getirecek Explorer Projesi ürünlerinin performansını optimize etme yolları konusunda LG Mobile ile aktif olarak işbirliği yaptı” şeklinde konuştu.

LG Mobil İletişim Şirketi Başkanı Morris Lee “LG WING, Explorer Projesi girişimimizin heyecan verici bir başlangıcı olarak yeni bir mobil keşif çağını başlatıyor. Bugün piyasada bulunan her şeyden farklı olan bu yenilikçi cihaz, sektördeki statükoya meydan okuyor ve tüketicilere akıllı telefon hakkında düşünmek için yeni yollar açacak yeni bir mobil deneyim sunuyor” dedi.

LG WING, önümüzdeki aydan itibaren ilk olarak Güney Kore'de başlayacak ve bunu Kuzey Amerika ve Avrupa'daki kilit pazarlar izleyecek.

Tüketicilerin, LG WING'i kendileri için deneyimlemeleri için http://lgwing.me/Virtual_Unboxing adresini ziyaret etmeleri öneriliyor. İlgilenen geliştiriciler, LG WING için benzersiz uygulamalar oluşturma hakkında daha fazla bilgi edinmek için http://mobile.developer.lge.com adresine gidebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT