LG’den Sevgililer Günü Hediyeleri

LG’den Sevgililer Günü Hediyeleri

Alışveriş Alışveriş Rehberi LG’den Sevgililer Günü Hediyeleri

Tarihler: 04 Şubat 2019 Pazartesi ~ 04 Nisan 2019 Perşembe

Firma: LG

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 4, 2019 ~ Nis 4, 2019

LG, 14 Şubat Sevgililer Günü için sunduğu inovatif hediye önerileri ile alışılmışın dışına çıkıyor. LG, ürünleriyle hediye sahibini özel hissettiriyor.

Şubat ayının çoğumuz için diğer aylardan büyük bir farkı ve anlamı var: 14 Şubat Sevgililer Günü… İnsanlar her yıl 14 Şubat’ta sevgilisine, eşine, aile bireylerine ya da arkadaşlarına sevildiğini ve özel olduğunu hissettiriyor. Birini mutlu etmenin en güzel yolu da o kişinin zevk ve ihtiyaçlarına uygun bir hediye almaktan geçiyor.

Hediyeler, özel günlerin en önemli parçasıdır,alınan kişiye sevilmenin,düşünmenin, anlamanın ve önemsemenin gösterildiği en güzel yoldur. Sevgililer Günü dendiğinde çiçekler ve çikolatalar hala en popüler hediye seçenekleri olmaya devam etse de, son zamanlarda markalar reklamlar aracılığıyla yeni hediye seçeneklerini de tüketicilerin radarlarına sokmayı başardı. Günümüzde masaj, seyahat, elektronik cihaz ve otomobiller de hediye seçenekleri olarak göze çarpıyor.

SevgililerGünü2019

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT