Lily Aldridge For Levi’s® Made & Crafted®

Lily Aldridge For Levi’s® Made & Crafted®

Alışveriş Alışveriş Rehberi Lily Aldridge For Levi’s® Made & Crafted®

Tarihler: 29 Ağustos 2018 Çarşamba ~ 29 Ekim 2018 Pazartesi

Firma: Levi’s

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 29, 2018 ~ Eki 29, 2018

Levi’s® premium serisi Levi’s® Made & Crafted®, modern gezgin yaşam tarzından ilham alarak global trendleri bir araya getiren Sonbahar/Kış 2018 kadın giyim koleksiyonu için marka yüzü olarak Lily Aldridge ile işbirliği yapıyor. Uluslararası süpermodel ve gezgin Lily, klasik feminen tarzı ‘cool’ bir havayla buluşturan kendine özgü stiliyle Levi’s® Made & Crafted® kadın giyiminin ruhunu mükemmel bir şekilde temsil ediyor.

Levi’s® Made & Crafted® tarafından yaratılan kampanyada Lily’nin imzası olan rahat stil ve Levi’s® markasının zamansız çekiciliği bu koleksiyonda buluşuyor. Çekimleri Belçikalı fotoğrafçı ve profesyonel eski kaykaycı Quentin de Briey tarafından Los Angeles’ın merkezinde yapılan Levi’s® Made & Crafted® Sonbahar/Kış 2018 koleksiyonu, markanın Kaliforniya mirasını egzotik ve özgün unsurlarla harmanlıyor.

Levi’s® Made & Crafted® tasarım ekibi Sonbahar/Kış 2018 koleksiyonu için, dünyayı gezmekten keyif alan Lily’nin gardırobunu, seyahate çıkarken yanına alacağı favori Levi’s® parçalarını ve yolculuk boyunca keşfedeceklerini düşünerek yarattı. Levi’s® Made & Crafted® ekibi bu süreçte Kaliforniya’dan İrlanda’nın Aran Adaları’na ve oradan Tayland’a uzanarak Levi’s® DNA’sına işlenecek nakışları özgün biçimde eşleştirmek amacıyla farklı malzemeleri ve ilham kaynaklarını keşfe çıktı.

Levi’s® Global Koleksiyon Tasarım Direktörü Nicolle Arbour, “Sonbahar/Kış 2018 sezonu için ilham kaynağımız, gezegenimizin zıt köşelerini keşfe çıkan modern ve bağımsız bir kadın fikriyle başladı ve onun yol boyunca toplayacağı şeylerle şekillendi. Lily tam anlamıyla bir Levi’s® Made & Crafted kadını. Tıpkı Levi’s® Made & Crafted gibi o da doğal, özgüvenli ve klasik. Ve onu farklı kılan birçok özelliğe sahip” diyor.

Ayrıca, Sonbahar/Kış 2018 sezonunda 501®, 501® Skinny, 711 ve 721 gibi en sevilen Levi’s® Red Tab numaraları da Levi’s® Made & Crafted® fit serisine uyarlanıyor. İtalya ve Japonya’daki dünyanın en iyi dokuma fabrikalarında üretilen denim kumaşlarla hazırlanan premium Made & Crafted® tasarımlarından oluşan koleksiyon, Levi’s® klasiklerinin en lüks ifadesini temsil ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT