Little Caesars'da Her Çarşamba Anneler Günü

Little Caesars'da Her Çarşamba Anneler Günü

Alışveriş Alışveriş Rehberi Little Caesars'da Her Çarşamba Anneler Günü

Tarihler: 27 Mart 2019 Çarşamba ~ 27 Mayıs 2019 Pazartesi

Firma: Little Caesars

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 27, 2019 ~ May 27, 2019

Kaliteli ve doğal malzemeleri, günlük yoğurulan hamuru, mevsiminde toplanarak hazırlanan özel domates sosu ile lezzeti dorukta Little Caesars şimdi annelerin kalbini fethediyor. Little Caesars’ın sevilen ikonu Sezar; ailesi, günlük hayat temposu ve çocuklar arasında sıkışıp kalan annelerin imdadına “yetişiyor”!

Çarşamba’yı Anneler Günü ilan eden Little Caesars, tüm gün ailesi için koşuşturup yorulan anneleri dinlendiriyor ve onların yemek telaşına son veriyor. Çarşambaları Little Caesars’tan küçük boy pizza alan tüm annelerin orta boy pizzası hediye geliyor.

Aileleri lezzetli ve ev yapımı kadar doğal bir pizza ile tanıştıran Little Caesars, tamamı doğal, mevsiminde toplanmış malzemelerden yapılan ürünleriyle ‘Yetiş Sezar!’ diyen annelerin yüzünü güldürüyor.

Son 10 yıldır üst üste Amerika’da ödenen paranın karşılığını en iyi veren pizza zinciri seçilen marka, Türkiye’de de kalite, lezzet, doğallık ve uygun fiyattan vazgeçemeyenlerin ilk adresi. Little Caesars lezzetleri ve yatırım koşulları hakkında ayrıntılı bilgi için 444 52 44 aranabilir, www.yetissezar.com adresi ziyaret edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT