L’objet’den Sevgililer Günü Sürprizi!

L’objet’den Sevgililer Günü Sürprizi!

Alışveriş Alışveriş Rehberi L’objet’den Sevgililer Günü Sürprizi!

Tarihler: 05 Şubat 2018 Pazartesi ~ 05 Nisan 2018 Perşembe

Firma: L’objet

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 5, 2018 ~ Nis 5, 2018

Dikkat çekici ve özgün tasarımları ile kısa zamanda adını geniş kitlelere duyuran, dünya medeniyetlerinden ilham alarak hazırladığı koleksiyonlar ile fark yaratan L’Objet’den Sevgililer Günü’ne özel benzersiz bir seri; “Oh Mon Dieu”

Elad Yifrach tarafından kurulan, özgün ve yaratıcı tasarımlarıyla kısa zamanda alanının en popüler markalarından biri haline gelen L’Objet; temel ilham kaynağını Elad Yifrach’ın yaptığı seyahatlerden alıyor. Dünyanın dört bir tarafını dolaşarak tasarımlarını üretecek zanaatkarları seçen Elad Yifrach, her objenin onu üreten zanaatkarın ruhundan izler taşımasına önem veriyor.

L’Objet’in kurucu ortağı ve kreatif direktörü Elad Yifrach, 2018 Sevgililer Günü’ne özel olarak “L’Objet Oh Mon Dieu!” serisini yarattı. Koleksiyon kadınların özgürlüklerine kavuştuğu ve güçlendiği 1969 yılından esinleniyor. Romantik, vahşi ve eğlenceli koku notalarının ahengini yansıtan “Oh Mon Dieu” serisi, 1969 yılının büyüleyici etkisini, kokulu mum, tütsülük ve Japon tütsüleriyle evlere taşıyor.

Ocak ayında Türkiye’ye gelen “Oh Mon Dieu” serisi, evinize renk katacak tüm çeşitleriyle iki boy seçeneğine sahip. Özel anlara eşlik edecek nefis “Oh Mon Dieu“ serisi, sevdiklerinizle en unutulmaz anlarınıza ortak olmak için Luxuria Nişantaşı adresinde sizi bekliyor.

SevgililerGünü2018

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT