Lumberjack River Şehre Dönüyor

Lumberjack River Şehre Dönüyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Lumberjack River Şehre Dönüyor

Tarihler: 08 Kasım 2017 Çarşamba ~ 08 Ocak 2018 Pazartesi

Firma: Lumberjack

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 8, 2017 ~ Oca 8, 2018

İkonik marka Lumberjack’in efsanevi ‘River’ botları bu yıl da şehir modasının zirvesindeki yerini kaptırmıyor. Havaların soğumasıyla sokağa inen Lumberjack River botlar; ikonikleşmiş sarı renginin yanı sıra hardal, kahve, lacivert, siyah, haki gibi renk alternatifleri ile erkeklere modayla birlikte sağlamlık ve şıklık sunuyor.

Sağlamlık ve fonksiyonelliği şehre taşıyan Lumberjack, modası hiç geçmeyen Lumberjack River botları ile bu kış sezonunda da sokağın hâkimi!

Kampüse, ofiste ve hafta sonu etkinliğinde her kombinin tamamlayıcısı olan Lumberjack River botlar, modern yorumuyla da dikkat çekiyor. Kaliteli malzemesi, sağlam yapısı ve şık duruşuyla bütün gözleri üzerine çeken efsane modeller; sarı rengin yanı sıra hardal, kahve, lacivert, siyah, haki gibi renk alternatifleri de sunuyor.

Erkekler için onlarca modeli bir arada sunan Lumberjack River koleksiyonu, dikiş ve bağcık detaylarıyla göz doldururken farklı renk alternatifleriyle de kışa meydan okuyor.

Lumberjack’in zengin koleksiyonunu daha yakından görebilmek için FLO ve In Street, mağazalarına uğrayabilir ya da www.flo.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT