Lumberjack’in 2016 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

Lumberjack’in 2016 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Lumberjack’in 2016 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

Tarihler: 01 Ağustos 2016 Pazartesi ~ 01 Ekim 2016 Cumartesi

Firma: Lumberjack

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 1, 2016 ~ Eki 1, 2016

Lumberjack, yaz sezonunda da modern hayata doğa esintisini taşımaya devam ediyor. Lumberjack’in 2016 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda lacivert, mavi, bordo ve yeşil gibi renkler ön plana çıkarken; şık, kullanışlı, rahat ve dinamik tasarımlı yüzlerce model sağlamlığı ve fonksiyonelliği de şehre taşıyor.

Maviden, beyaza; turuncudan pembeye ve yeşile kadar tüm yaz renkleri Lumberjack kadın koleksiyonuna enerji saçarak dinamik bir stil sunuyor. Doğa için tasarlanan ürünlerinin sağlamlığı ve fonksiyonelliğini şehre taşıyan Lumberjack’in kadın koleksiyonu; hem günün her anında rahatlık arayan spor stili bir yaşam tarzı haline getirmiş, hem de günlük yaşam rutinine konforlu adımlarla dahil olmak isteyen kadınlara hitap eden yüzlerce model sunuyor. Pembe, yeşil gibi bahara uygun renklerden oluşan hasır detaylı espadriller örgü detaylı modellerle de Lumberjack koleksiyonunda kendini gösterirken yaz tatilleri için bavullardan eksik olmayan terlik ve sandaletleri tatil tutkunu kadınlarla buluşturarak plaj kombinlerine farklı bir hava katıyor.

Renkli tabanlar ve bağcıklar, hasır detayları, beyaz tabanlar, kanvas ve deri detayları, renkli loaferlar, sportif modeller, fonksiyonel ve metropol hayatıyla uyumlu alternatifler Lumberjack’in erkek koleksiyonunda kendini gösteriyor. Sıcak yaz günlerinde renkli şortlarınızı kombinleyeceğiniz keten gömleklerinizi, paçasını kıvırarak giyeceğiniz renkli kanvas pantolonlarınızı Lumberjack’in tarz sahibi, modern modelleriyle tamamlayabilirsiniz. Lumberjack’in kemikleşmiş ürün gruplarından olan marin serisindeki ayakkabılar günlük hayatına sportifliği taşırken hasır tabanlı modeller ise yaz ayları için rahat bir o seçenek olarak dikkat çekiyor.

Türkiye’de de toplam 850 satış noktası bulunan Lumberjack’in zengin koleksiyonunu daha yakından görebilmek için FLO, Sport in Street, Boyner, YKM, Ayakkabı Dünyası ve diğer seçkin satış noktalarını, www.flo.com.tr ve www.lumberjack.com.tr’ yi ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT