Lumberjack’le erkekler bu yaz da çok şık!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Lumberjack’le erkekler bu yaz da çok şık!

Tarihler: 06 Ağustos 2014 Çarşamba ~ 06 Ekim 2014 Pazartesi

Firma: Lumberjack

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 6, 2014 ~ Eki 6, 2014

Konfor, şıklık, kalite ve modayı bir arada sunan Lumberjack, stil sahibi beylerin kıyafetlerini en şık şekilde tamamlıyor. Yaz ayları için ideal olan kanvas ayakkabılar farklı renk ve modelleriyle Lumberjack koleksiyonundaki yerini alıyor.

Yaz mevsiminde tüm erkekler hafif ve rahat kullanımlı ayakkabıları tercih ediyor. Lumberjack koleksiyonu da yaz ayları için kumaş yapısıyla ayağı terletmeyen ve rahat kullanım avantajı sunan kanvas modeller sunuyor. Beyaz tabanların ön plana çıktığı ayakkabılar; bej, bordo, lacivert, gri gibi beylerin en çok tercih ettiği renklerden oluşuyor. Dişli tabanlar ve renkli şerit detayları da ayakkabılara hareket katıyor. Kanvas ayakkabıları, günün her anında tercih edebilir, sportif tarzınızı en şık şekilde yansıtabilirsiniz.

Türkiye’de de toplam 850 satış noktası bulunan Lumberjack’in zengin koleksiyonunu daha yakından görebilmek için FLO, Boyner, YKM, Ayakkabı Dünyası ve diğer seçkin satış noktalarını, www.flo.com.tr ve www.lumberjack.com.tr’ yi ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT