Lumia 735’ten Sevgililer Günü’ne Özel Öneriler!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Lumia 735’ten Sevgililer Günü’ne Özel Öneriler!

Tarihler: 11 Şubat 2015 Çarşamba ~ 14 Şubat 2015 Cumartesi

Firma: Microsof

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2015 ~ Şub 14, 2015

Selfie telefonu Lumia 735 ile bu Sevgililer Günü’nde neler yapabileceğinizi öğrenmek ister misiniz? O halde sizin için hazırladığımız önerilerimize bir göz atın.

Selfie çekmeden gün geçmiyorken, selfie’siz bir Sevgililer Günü artık düşünülemez. Microsoft’un selfie telefonu Lumia 735, birlikte milyonlarca selfie çekmek ve mutlu anlarınızı ölümsüzleştirmek için 999 TL tavsiye fiyatıyla harika bir hediye seçeneği olmanın yanında, sunduğu aplikasyon ve özelliklerle sevgilinize harika sürprizler hazırlamanıza olanak tanıyor. Üstelik yalnızca çiftler için değil! Mutlu olmak için sevgiliye ihtiyaç yok diyen Microsoft Lumia bekarları da düşünmüş. İşte size Sevgililer Günü için harika selfie önerileri!

Efektsiz selfie olmaz!
Lumia 735’in geniş açılı ön kamerası üstün performanslı odaklama mesafesiyle daha geniş kareler çekebiliyor. Böylece fotoğraflarda artık arkanızdaki inanılmaz manzaralar karenin dışına kalmıyor. Üstelik Lumia Selfie aplikasyonuyla selfie çektikten sonra farklı efektler de uygulayabilirsiniz. Ayrıca ücretsiz Adobe Photoshop Express uygulamasıyla saniyeler içinde profesyonel fotoğraf efektleri uygulayabilir, selfie’nize sevgilinizle o ana özel romantizm, arkadaşlarınızla mutluluk ve neşe duyguları katabilirsiniz.

Şu hediye meselesi
Sevgilinize ne hediye alacağınızı hala bilmiyor musunuz? Üzülmeyin, Lumia 735 imdadınıza yetişir! Size özel fotoğrafların olduğu bir albüm hazırlayıp bastırmaya ne dersiniz? Hani geçen yıl Kim Kardashian’ın Kanye West’e verdiğinden… SNAPCAM uygulaması Sevgililer Günü’ne kadar Windows Phone kullanıcıları için yüzde 30 indirim de yapıyor! Karton kapaklı ya da ciltli albüm tercihi için indirim kodunuz MSFT30. Farklı Sevgililer Günü fikirleri için şu uygulamalara da bir göz atmak isteyebilirsiniz: Lumia Selfie, Lumia Camera, Afterlight, Adobe Photoshop Express, Picsart, Spotify

Bu Sevgililer Günü hafta sonuna denk geliyor
Bu da sevgiliniz ya da arkadaşlarınızla bir hafta sonu kaçamağı yapabileceğiniz anlamına geliyor. Kısa ama dolu dolu bir hafta sonu tatilinde yeni bir şehri keşfetmeniz için Hotel Tonight aplikasyonu size son dakika otel rezervasyonu imkanı sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT