Magicform’un Etkileyici Gelin Stilleri Modanın İzlerini Taşıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Magicform’un Etkileyici Gelin Stilleri Modanın İzlerini Taşıyor

Tarihler: 19 Ekim 2012 Cuma ~ 19 Aralık 2012 Çarşamba

Firma: Magicform

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 19, 2012 ~ Ara 19, 2012

Magicform, 2013 Sonbahar/Kış “Gelin Koleksiyonu” ile gelin adaylarının duru ve büyüleyici güzelliğini ortaya çıkarıyor.

Dünya modasını iç çamaşırı tasarımlarına taşıyan Magicform, farklı vücut tiplerine göre hazırladığı ‘Gelin Koleksiyonu’nu, evlilik hazırlığı yapan kadınların beğenisine sundu.

Romantik ve sade tasarımlarının yanı sıra, klasikten uzak çizgilerin de yer aldığı koleksiyonda, beyaz ve ekru renkler, gelinlerin vazgeçilmezi olan dantel ve saten kumaşlar ile hayat buldu. Bustiyer, sutyen, külot, gecelik ve pijama takımlarından oluşan Magicform Gelin Koleksiyonu’nun en önemli özelliklerinden biri de, yumuşacık ve ipeksi hissi veren iplikler ile hazırlanan kumaşlardan tasarlanması.

Koleksiyonda başrol oynayan, hem askılı hem de straplez olarak kullanılabilen Sihirli Sutyen ise, göğüsleri 90 derece dik tutma ve ince süngeri ile göğüs uçlarını tamamen kamufle etme özelliğine sahip. B cup’tan E cup’a kadar geniş bir beden yelpazesinde üretilen Sihirli Sutyen, özel dikimi ve saten kumaşı ile gelin adaylarının ilk tercihi olmaya aday. Saten ve tül kombinasyonu ile hazırlanan yüksek belli korse külotlar ise, gelinlerin vücutlarını çok daha formda gösteriyor. Dantel ve ipeksi tüylerle süslenen bacak bantları ise, eğlenceli bir stil için birebir.

Taçlı mini duvaklardan, peluş detaylı terliklere, bacak bantlarından müzikli külotlara kadar düğün öncesi yapılacak kutlamalar için hazırlanan ürünler, gelin adaylarına yakınları tarafından alınabilecek keyifli hediye alternatifleri arasında yer alıyor.

Alışverişinize Keyif Katın
Evlilik öncesi yapılan alışverişin zevkini yaşatabilmek için dizayn edilen Nişantaşı Magicform mağazasının Gelin Katı’nda, mükemmel bir konfor sizleri bekliyor. Geniş soyunma odalarının yer aldığı bölümde, deneyimli satış asistanlarının yardımını almak için ‘çağırma sistemi’ düğmesi ve rahat oturma grupları bulunuyor. Yakınlarınızla beraber rahat alışveriş ortamını yaşayabileceğiniz Gelin Katı’nda gününüze heyecan ve huzur katabilirsiniz.

Markanın, düğün öncesi, düğün günü ve balayınızda her zaman yanınızda olacak koleksiyonunu, Nişantaşı Valikonağı Caddesi, Kanyon ve Ataköy A Plus Alışveriş Merkez'lerinde bulunan Magicform konsept mağazalarında, Boyner ve Debenams zincirlerinde, Türkiye’de 200’ü aşkın satış noktasında ayrıca www.magicformshop.com online alışveriş sitesinde bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT